Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-13 19:33
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: King Stadium Łódź
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2703
FC King Łódź Aguardientosos FC
Podstawowa Tactiek BLUE
48% Balbezit 52%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
36.9 gemiddelde waardering 58.5
average Schieten incredible
adequate Passen very good
average Verdedigen excellent


5e minuut.
Bałecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrario verovert de bal door een tackle van achteren. Carrario geeft een lange en hoge pass. Cuba rent richting de bal. Cuba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC King Łódź - Aguardientosos FC 0:1

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Miski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Espinosa is nu in balbezit. Espinosa draait met de bal, schiet en ... Wędreński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC King Łódź - Aguardientosos FC 0:2

8e minuut.
Artemov geeft een lange en hoge pass. Žiga speelt de bal door. Carrario bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrario geeft een lange en hoge pass. Espinosa maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Casañas probeert naar een medespeler te passen. Miski geeft een lange en hoge pass. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC King Łódź - Aguardientosos FC 0:3

19e minuut.
Klungelig pakt Polok de bal. Bałecki rent richting de bal. Amat geeft de bal voor. Cuba is nu in balbezit. Cuba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa haalt uit met een fantastische trap. Wędreński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC King Łódź - Aguardientosos FC 0:4

22e minuut.
Inworp. Artemov met de inworp. Carillo geeft een lange en hoge pass. Miski is nu in balbezit. Miski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Polok passt de bal met de wreef. Misiewski rent richting de bal. Herreño probeert naar een medespeler te passen. Cuba is nu in balbezit. Cuba draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Daar is Coca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Artemov rent richting de bal. Artemov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Espinosa de bal. Espinosa draait met de bal, schiet en ... Wędreński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Miski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Carrario, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrario geeft de bal voor. Cuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC King Łódź - Aguardientosos FC 0:5

28e minuut.
Coca onderschept slim de pass. Coca geeft een lange en hoge pass. Cuba rent richting de bal. Cuba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC King Łódź - Aguardientosos FC 0:6

33e minuut.
Casañas speelt de bal door. Miski geeft een lange en hoge pass. Herreño controleert de bal met de borst. Cuba verovert de bal door een tackle van achteren. Cuba schiet op doel. Wędreński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Bałecki is nu in balbezit. Ploner is nu in balbezit. Ploner passt de bal zonder na te denken. Carillo geeft een hoge lob. Espinosa springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cuba is nu in balbezit. Cuba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC King Łódź - Aguardientosos FC 0:7

39e minuut.
Cuba is nu in balbezit. Cuba passt de bal zonder na te denken. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa draait met de bal, schiet en ... Wędreński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC King Łódź - Aguardientosos FC 0:8

41e minuut.
Casañas met een snelle inworp. Miski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miski geeft de bal voor. Daar is Espinosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espinosa haalt uit met een fantastische trap. Wędreński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Miski rent richting de bal. Miski passt de bal in één keer door. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa haalt uit met een fantastische trap. Wędreński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC King Łódź - Aguardientosos FC 0:9

44e minuut.
Artemov met de inworp. Carillo geeft de bal voor. Klungelig pakt Bałecki de bal. Cuba onderschept slim de pass. Cuba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC King Łódź 81%, Aguardientosos FC 19%.
FC King Łódź - Aguardientosos FC 0:9

47e minuut.
Žiga probeert de bal met de borst te controleren. Cuba rent richting de bal. Žiga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cuba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Cuba neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC King Łódź - Aguardientosos FC 0:10

52e minuut.
Misiewski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miski met de inworp. Carrario geeft een lange en hoge pass. Cuba krijgt zijn hoofd ertegen. Wędreński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Artemov met de inworp. Carillo geeft de bal voor. Carrario kopt de bal weg. Cuba rent richting de bal. Cuba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Miski passt de bal in één keer door. Herreño rent richting de bal. Espinosa verovert de bal door een tackle van achteren. Espinosa haalt uit met een fantastische trap. Wędreński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC King Łódź - Aguardientosos FC 0:11

57e minuut.
Carrario is nu in balbezit. Carrario passt de bal in één keer door. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa draait met de bal, schiet en ... Wędreński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC King Łódź - Aguardientosos FC 0:12

61e minuut.
Daar is Carrario, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casañas rent richting de bal. Casañas geeft een lange en hoge pass. Cuba rent richting de bal. Cuba draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC King Łódź - Aguardientosos FC 0:13

71e minuut.
Ploner passt de bal zonder na te denken. Polok speelt de bal door. Herreño is nu in balbezit. Espinosa onderschept slim de pass. Espinosa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa haalt uit met een fantastische trap. Wędreński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC King Łódź - Aguardientosos FC 0:14

72e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Wędreński niet meer kan verder spelen. Parada komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Miski passt de bal met de wreef. Carillo rent richting de bal. Carillo geeft de bal voor. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Espinosa rent richting de bal. Espinosa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Herreño geeft een hoge lob. Inworp. Casañas met de inworp. Miski geeft de bal voor. Cuba maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Parada speelt de bal door. Daar is Arim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amat probeert naar een medespeler te passen. Espinosa is nu in balbezit. Espinosa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Miski geeft de bal voor. Klungelig pakt Carillo de bal. Carillo passt de bal zonder na te denken. Cuba rent richting de bal. Cuba draait met de bal, schiet en ... Parada bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC King Łódź - Aguardientosos FC 0:15

84e minuut.
Žiga geeft de bal voor. Coca probeert naar een medespeler te passen. Herreño is nu in balbezit. Espinosa verovert de bal door een tackle van achteren. Espinosa schiet op doel. Parada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Inworp. Carillo met een snelle inworp. Carrario probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cuba de bal. Cuba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC King Łódź 78%, Aguardientosos FC 22%.
FC King Łódź - Aguardientosos FC 0:15