Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-08 19:42
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Planeta MARS
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 3433
Marsjanki Gengiscan
nju Tactiek 352
36% Balbezit 64%
74% Spel op eigen helft 26%
4 Doelpogingen 31
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.2 gemiddelde waardering 53.3
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen solide
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Lee-Kwon probeert naar een medespeler te passen. Sepsey is nu in balbezit. Sepsey probeert naar een medespeler te passen. Sava is nu in balbezit. Sava schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Yong-Li heeft problemen om de bal te vangen. Tianphosuwan met een sublieme pass. Sepsey rent richting de bal. Daar is Sepsey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sepsey geeft de bal voor. Docherty bokst de bal weg.

5e minuut.
Tianphosuwan is nu in balbezit. Tianphosuwan geeft de bal voor. Sava rent richting de bal. Sava haalt uit met een fantastische trap. Docherty werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Gengiscan 0:1

10e minuut.
Sava controleert de bal met de borst. Zwijacz rent richting de bal. Sava verovert de bal door een tackle van achteren. Sava draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Sava speelt de bal door. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocho verovert de bal door een tackle van achteren. Mocho schiet op doel. Docherty probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Klungelig pakt Yong-Li de bal. Torre Alta rent richting de bal. Torre Alta geeft de bal voor. Sava rent richting de bal. Sava draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Sepsey geeft een lange en hoge pass. Tianphosuwan kopt de bal weg. Daar is Belman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mocho rent richting de bal. Mocho schiet op doel. Docherty kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Tianphosuwan rent richting de bal. Tianphosuwan passt de bal in één keer door. Sava is nu in balbezit. Sava haalt uit met een fantastische trap. Docherty probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Gengiscan 0:2

24e minuut.
Belman geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torre Alta met de inworp. Tianphosuwan is nu in balbezit. Tianphosuwan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Gündogan onderschept slim de pass. Tianphosuwan met een sublieme pass. Sava rent richting de bal. Sava draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Gengiscan 0:3

29e minuut.
Sepsey is nu in balbezit. Sepsey geeft de bal voor. Klungelig pakt Yong-Li de bal. Mocho is nu in balbezit. Mocho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Gündogan geeft een hoge lob. Torre Alta geeft een hoge lob. Sava is nu in balbezit. Sava haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Yong-Li kopt de bal weg. Gündogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina begaat een overtreding. Urbina krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Mäkipelto kopt de bal weg. Tianphosuwan is nu in balbezit. Zátrok begaat een overtreding. Tianphosuwan roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Tianphosuwan kan niet meer verder spelen. Lee-Kwon zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Docherty bokst de bal weg. Mocho rent richting de bal. Mocho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Lee-Kwon kopt de bal weg. Klungelig pakt Nilă de bal. Mocho is nu in balbezit. Mocho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Lee-Kwon kopt de bal weg. Klungelig pakt Nilă de bal. Sava is nu in balbezit. Sava schiet op doel. Docherty werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Gengiscan 0:4

45e minuut.
Lee-Kwon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szántai bereikt de bal nog maar net als eerste. Szántai passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Urbina de bal. Urbina draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marsjanki 77%, Gengiscan 23%.
Marsjanki - Gengiscan 0:4

46e minuut.
Gündogan met een sublieme pass. Sepsey rent richting de bal. Sepsey geeft een lange en hoge pass. Sava is nu in balbezit. Sava haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Lee-Kwon geeft een hoge lob. Sava rent richting de bal. Daar is Sava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sava draait met de bal, schiet en ... Docherty werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Gengiscan 0:5

50e minuut.
Mocho onderschept slim de pass. Mocho passt de bal in één keer door. Sepsey rent richting de bal. Sepsey geeft een lange en hoge pass. Mocho krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Lee-Kwon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boháč rent richting de bal. Boháč probeert naar een medespeler te passen. Mocho rent richting de bal. Mocho schiet op doel. Docherty kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Torre Alta geeft de bal voor. Lee-Kwon geeft een hoge lob. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava schiet op doel. Docherty probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Gengiscan 0:6

65e minuut.
Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava geeft de bal voor. Mocho bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocho draait met de bal, schiet en ... Docherty probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Gengiscan 0:7

66e minuut.
Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mocho. Urbina raakt geblesseerd tijdens het duel. Calzolaio zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pleşca kan de bal niet met de borst controleren. Szántai rent richting de bal. Szántai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Gündogan is nu in balbezit. Gündogan passt de bal in één keer door. Sava rent richting de bal. Sava haalt uit met een fantastische trap. Docherty werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Gengiscan 0:8

71e minuut.
Gündogan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nilă de bal. Sava rent richting de bal. Sava schiet op doel. Docherty werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Gengiscan 0:9

79e minuut.
Mäkipelto geeft de bal voor. Daar is Nilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mocho is nu in balbezit. Mocho schiet op doel. Docherty werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Gengiscan 0:10

81e minuut.
Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă geeft een lange en hoge pass. Inworp. Torre Alta met de inworp. Mocho geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Docherty met een harde bal richting middenveld. Gündogan kopt de bal weg. Daar is Sava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sava geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Sava rent richting de bal. Sava speelt de bal door. Belman rent richting de bal. Mocho is nu in balbezit. Mocho haalt uit met een fantastische trap. Docherty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sava springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Gengiscan 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marsjanki 72%, Gengiscan 28%.
Marsjanki - Gengiscan 0:11