Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-13 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: VfL Asiago Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5066
Slegar Wanderers öreg harcos
Boh Tactiek 352
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.9 gemiddelde waardering 58.4
average Schieten incredible
average Passen very good
weak Verdedigen very good


1e minuut.
Luck probeert naar een medespeler te passen. Károlyi probeert naar een medespeler te passen. Hamza speelt de bal door. Solana is nu in balbezit. Solana schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Károlyi speelt de bal door. Luck bereikt de bal nog maar net als eerste. Luck passt de bal in één keer door. Solana bereikt de bal nog maar net als eerste. Solana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Ooijer is nu in balbezit. Luck onderschept slim de pass. Luck speelt de bal door. Solana bereikt de bal nog maar net als eerste. Solana draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bäumer bokst de bal weg.

7e minuut.
Topic is nu in balbezit. Özyeğin verovert de bal door een tackle van achteren. Özyeğin probeert naar een medespeler te passen. Luck rent richting de bal. Luck haalt uit met een fantastische trap. Bäumer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Modrzejewski met een sublieme pass. Daar is Kranc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kranc speelt de bal door. Solana rent richting de bal. Solana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Hamza speelt de bal door. Solana probeert naar een medespeler te passen. Luck rent richting de bal. Luck haalt uit met een fantastische trap. Rommel probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - öreg harcos 0:1

14e minuut.
Redknapp verovert de bal door een tackle van achteren. Redknapp passt de bal zonder na te denken. Guðbrandsson rent richting de bal. Luck verovert de bal door een tackle van achteren. Luck draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bäumer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Redknapp is nu in balbezit. Modrzejewski onderschept slim de pass. Modrzejewski speelt de bal door. Luck is nu in balbezit. Luck draait met de bal, schiet en ... Bäumer bokst de bal weg. Jebsen kopt de bal weg. Luck is nu in balbezit. Luck haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - öreg harcos 0:2

21e minuut.
Solana bereikt de bal nog maar net als eerste. Solana speelt de bal door. Luck is nu in balbezit. Luck draait met de bal, schiet en ... Bäumer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - öreg harcos 0:3

22e minuut.
Daar is Szepan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luck onderschept slim de pass. Luck geeft een hoge lob. Solana is nu in balbezit. Solana schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ooijer heeft problemen om de bal te vangen. Luck bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - öreg harcos 0:4

25e minuut.
Prăscan rent richting de bal. Prăscan geeft een lange en hoge pass. Hamza speelt de bal door. Daar is Solana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solana haalt uit met een fantastische trap. Bäumer bokst de bal weg. Paal!

27e minuut.
Topic kopt de bal weg. Károlyi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Szepan de bal. Luck is nu in balbezit. Luck geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Luck kan de bal niet met de borst controleren. Szepan onderschept slim de pass. Szepan passt de bal met de wreef. Karnadi geeft een hoge lob. Solana maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Hamza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamza geeft de bal voor. Daar is Jebsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solana rent richting de bal. Solana schiet op doel. Bäumer bokst de bal weg.

34e minuut.
Károlyi verovert de bal door een tackle van achteren. Károlyi speelt de bal door. Karnadi speelt de bal door. Solana rent richting de bal. Solana geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Luck haalt uit met een fantastische trap. Rommel probeert de bal aan de voet te houden. Modrzejewski probeert naar een medespeler te passen. Solana is nu in balbezit. Solana schiet op doel. Bäumer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - öreg harcos 0:5

40e minuut.
Hamza met een sublieme pass. Solana bereikt de bal nog maar net als eerste. Solana met een sublieme pass. Luck is nu in balbezit. Luck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ooijer geeft een hoge lob. Modrzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Topic onderschept slim de pass. Topic draait met de bal, schiet en ... Jarzembowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - öreg harcos 1:5

45e minuut.
Prăscan passt de bal in één keer door. Karnadi is nu in balbezit. Karnadi speelt de bal door. Luck bereikt de bal nog maar net als eerste. Luck draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slegar Wanderers 77%, öreg harcos 23%.
Slegar Wanderers - öreg harcos 1:5

47e minuut.
Karnadi passt de bal zonder na te denken. Cataldi rent richting de bal. Modrzejewski onderschept slim de pass. Modrzejewski geeft een hoge lob. Solana maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Bäumer trapt de bal weg van het doel. Modrzejewski kopt de bal weg. Ooijer heeft problemen om de bal te vangen. Hamza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Luck kopt de bal weg. Daar is Jebsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solana bereikt de bal nog maar net als eerste. Solana haalt uit met een fantastische trap. Bäumer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - öreg harcos 1:6

54e minuut.
Kranc passt de bal in één keer door. Luck bereikt de bal nog maar net als eerste. Luck speelt de bal door. Solana is nu in balbezit. Solana draait met de bal, schiet en ... Paal! Ooijer heeft problemen om de bal te vangen. Solana rent richting de bal. Solana draait met de bal, schiet en ... Bäumer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Pander rent richting de bal. Károlyi verovert de bal door een tackle van achteren. Károlyi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Luck de bal. Luck haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - öreg harcos 1:7

64e minuut.
Modrzejewski verovert de bal door een tackle van achteren. Modrzejewski probeert naar een medespeler te passen. Solana is nu in balbezit. Solana draait met de bal, schiet en ... Bäumer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Redknapp passt de bal met de wreef. Karnadi rent richting de bal. Karnadi geeft een hoge lob. Luck heeft problemen om de bal te vangen. Luck schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Daar is Guðbrandsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Károlyi probeert naar een medespeler te passen. Karnadi probeert naar een medespeler te passen. Luck bereikt de bal nog maar net als eerste. Luck draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Karnadi neemt de hoekschop. Solana krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - öreg harcos 1:8

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karnadi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rommel is nu in balbezit. Luck onderschept slim de pass. Luck draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Luck rent richting de bal. Luck geeft de bal voor. Solana is nu in balbezit. Solana schiet op doel. Jebsen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Prăscan heeft problemen om de bal te vangen. Prăscan met een sublieme pass. Modrzejewski probeert naar een medespeler te passen. Solana is nu in balbezit. Solana draait met de bal, schiet en ... Bäumer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Károlyi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Luck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ooijer is nu in balbezit. Hamza onderschept slim de pass. Hamza geeft een hoge lob. Bäumer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Solana heeft problemen om de bal te vangen. Solana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - öreg harcos 1:9

79e minuut.
Özyeğin geeft een lange en hoge pass. Hamza is nu in balbezit. Hamza met een sublieme pass. Luck is nu in balbezit. Luck schiet op doel. Bäumer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Özyeğin kopt de bal weg. Szepan heeft problemen om de bal te vangen. Karnadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karnadi geeft een lange en hoge pass. Solana springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - öreg harcos 1:10

81e minuut.
Pander is nu in balbezit. Pander passt de bal met de wreef. Ooijer speelt de bal door. Luck is nu in balbezit. Luck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Hamza heeft problemen om de bal te vangen. Hamza met een sublieme pass. Solana is nu in balbezit. Solana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Cataldi heeft problemen om de bal te vangen. Kranc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranc probeert naar een medespeler te passen. Solana rent richting de bal. Solana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Oberreiter met een sublieme pass. Modrzejewski rent richting de bal. Cataldi rent richting de bal. Modrzejewski verovert de bal door een tackle van achteren. Modrzejewski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Rommel geeft de bal voor. Pirueta controleert de bal met de borst. Pirueta geeft een lange en hoge pass. Luck bereikt de bal nog maar net als eerste. Luck schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slegar Wanderers 79%, öreg harcos 21%.
Slegar Wanderers - öreg harcos 1:10