Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-13 18:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: dinamo2023 Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 995
dinamo2023 AFC Danubiana
433 Tactiek Attack
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 27.4
solide Schieten matig
matig Passen matig
matig Verdedigen zwak


8e minuut.
Tokatlılar rent richting de bal. Tokatlılar speelt de bal door. García Tinchi bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tinchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo2023 - AFC Danubiana 1:0

9e minuut.
Gorno verovert de bal door een tackle van achteren. Angelescu rent richting de bal. Ugidos maakt een afschuwelijke overtreding. Ugidos krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Tokatlılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokatlılar speelt de bal door. García Tinchi rent richting de bal. García Tinchi schiet op doel. Índio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Van Dessel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Soare is nu in balbezit. Lemming verovert de bal door een tackle van achteren. Lemming probeert naar een medespeler te passen. García Tinchi is nu in balbezit. García Tinchi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Daar is Galhardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galhardo speelt de bal door. García Tinchi bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tinchi schiet op doel. Índio probeert de bal aan de voet te houden. Van Dessel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Galhardo onderschept slim de pass. Galhardo geeft een lange en hoge pass. Daar is Palacio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ugidos rent richting de bal. Ugidos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Índio rent richting de bal. Ugidos bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tinchi rent richting de bal. García Tinchi haalt uit met een fantastische trap. Van Dessel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo2023 - AFC Danubiana 2:0

27e minuut.
García Tinchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelescu is nu in balbezit. García Tinchi speelt de bal door. Ugidos rent richting de bal. Ugidos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Cioară bereikt de bal nog maar net als eerste. Galhardo verovert de bal door een tackle van achteren. Galhardo geeft de bal voor. García Tinchi bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tinchi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Gurău bereikt de bal nog maar net als eerste. Durgé verovert de bal door een tackle van achteren. Durgé passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt García Tinchi de bal. García Tinchi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Angelescu speelt de bal door. Gurău rent richting de bal. Gurău speelt de bal door. Raicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Raicu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Durgé speelt de bal door. Daar is Tokatlılar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tokatlılar geeft de bal voor. Ugidos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugidos draait met de bal, schiet en ... Van Dessel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo2023 44%, AFC Danubiana 56%.
dinamo2023 - AFC Danubiana 2:0

46e minuut.
Boca komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Palacio geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baxevanakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ugidos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugidos geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Tokatlılar verovert de bal door een tackle van achteren. Tokatlılar geeft een hoge lob. Índio bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tinchi verovert de bal door een tackle van achteren. García Tinchi draait met de bal, schiet en ... Van Dessel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
García Tinchi passt de bal in één keer door. Durgé is nu in balbezit. Durgé haalt uit met een fantastische trap. Índio probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo2023 - AFC Danubiana 3:0

61e minuut.
Boca met een snelle inworp. Daar is Cioară, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cioară speelt de bal door. Soare bereikt de bal nog maar net als eerste. Soare geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Lemming met een sublieme pass. Gorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorno geeft een hoge lob. García Tinchi bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tinchi schiet op doel. Van Dessel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Găină komt het veld opgelopen. Andrieş komt het veld opgelopen. Na een snelle pass probeert Tokatlılar de bal onder controle te krijgen. Cioară rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tokatlılar. Tokatlılar krijgt een gele kaart. Cioară wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

70e minuut.
Van Dessel met een harde bal richting middenveld. Lemming is nu in balbezit. Lemming passt de bal zonder na te denken. Ugidos rent richting de bal. Ugidos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Doeltrap. Van Dessel trapt de bal weg van het doel. Boca speelt de bal door. Raicu is nu in balbezit. Raicu schiet op doel. Aniol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Lemming is nu in balbezit. Lemming passt de bal zonder na te denken. Daar is Ugidos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Tinchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Soare passt de bal met de wreef. Mareş is nu in balbezit. Mareş passt de bal met de wreef. Raicu is nu in balbezit. Raicu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Angelescu speelt de bal door. Soare bereikt de bal nog maar net als eerste. Soare passt de bal in één keer door. Mareş rent richting de bal. Mareş schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Angelescu met een sublieme pass. Soare rent richting de bal. Soare passt de bal zonder na te denken. Mareş rent richting de bal. Mareş draait met de bal, schiet en ... Aniol bokst de bal weg.

86e minuut.
Găină bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tinchi verovert de bal door een tackle van achteren. García Tinchi geeft een hoge lob. Durgé bereikt de bal nog maar net als eerste. Durgé probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo2023 47%, AFC Danubiana 53%.
dinamo2023 - AFC Danubiana 3:0