Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-13 19:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: SAULINK
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5800
FC Starköl FC Pancho
Origi Tactiek Neu2023
52% Balbezit 48%
62% Spel op eigen helft 38%
0 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 52.7
adequate Schieten formidable
average Passen good
good Verdedigen good


5e minuut.
Frejca probeert de bal aan de voet te houden. Zurbuchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurbuchen probeert naar een medespeler te passen. Lechner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Tomasiuk heeft problemen om de bal te vangen. Tomasiuk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Centenari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Thurre haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Thurre is nu in balbezit. Centenari legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Thurre is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Thurre legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - FC Pancho 0:1

16e minuut.
Lechner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechner probeert naar een medespeler te passen. Thurre is nu in balbezit. Thurre haalt uit met een fantastische trap. Dumortier werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Thurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Thurre passt de bal in één keer door. Lechner is nu in balbezit. Lechner haalt uit met een fantastische trap. Dumortier werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Federer geeft de bal voor. Zurbuchen met een sublieme pass. Thurre rent richting de bal. Thurre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - FC Pancho 0:2

29e minuut.
Krech geeft een lange en hoge pass. Penzavalli met een sublieme pass. Thurre kopt de bal weg. Lechner is nu in balbezit. Lechner draait met de bal, schiet en ... Dumortier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Kovacevic speelt de bal door. Herzig geeft een lange en hoge pass. Thurre kopt de bal weg. Lechner rent richting de bal. Lechner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Frejca rent richting de bal. Trachsel verovert de bal door een tackle van achteren. Morisod geeft de bal voor. Thurre is nu in balbezit. Thurre haalt uit met een fantastische trap. Dumortier bokst de bal weg.

39e minuut.
Zurbuchen rent richting de bal. Zurbuchen passt de bal met de wreef. Herzig met een sublieme pass. Lechner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechner haalt uit met een fantastische trap. Dumortier bokst de bal weg. Thurre is nu in balbezit. Thurre haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Penzavalli met een harde bal richting middenveld. Daar is Krech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thurre met een sublieme pass. Lechner rent richting de bal. Lechner schiet op doel. Dumortier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lechner is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - FC Pancho 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Starköl 58%, FC Pancho 42%.
FC Starköl - FC Pancho 0:3

49e minuut.
Klungelig pakt Kovacevic de bal. Zurbuchen rent richting de bal. Zurbuchen passt de bal zonder na te denken. Lechner rent richting de bal. Lechner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Hilfiker onderschept slim de pass. Hilfiker geeft een lange en hoge pass. Thurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Thurre haalt uit met een fantastische trap. Dumortier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - FC Pancho 0:4

66e minuut.
Penzavalli trapt de bal weg van het doel. Thurre kopt de bal weg. Lechner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechner haalt uit met een fantastische trap. Dumortier maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Centenari is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Lechner onderschept slim de pass. Lechner probeert naar een medespeler te passen. Thurre is nu in balbezit. Thurre draait met de bal, schiet en ... Dumortier maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Thurre passt de bal met de wreef. Burkhardt is nu in balbezit. Burkhardt geeft een hoge lob. Thurre rent richting de bal. Thurre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Herzig probeert naar een medespeler te passen. Thurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Thurre passt de bal met de wreef. Lechner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Cvijetić rent richting de bal. Morisod onderschept slim de pass. Motz probeert naar een medespeler te passen. Burkhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkhardt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lechner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - FC Pancho 0:5

80e minuut.
Lechner is nu in balbezit. Lechner passt de bal zonder na te denken. Thurre rent richting de bal. Thurre schiet op doel. Dumortier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - FC Pancho 0:6

81e minuut.
Krech passt de bal zonder na te denken. Zurbuchen geeft de bal voor. Kovacevic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lechner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechner draait met de bal, schiet en ... Dumortier bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Zurbuchen is nu in balbezit. Zurbuchen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Samino de bal. Lechner rent richting de bal. Lechner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - FC Pancho 0:7

87e minuut.
Lechner geeft een hoge lob. Dumortier speelt de bal door. Herzig kopt de bal weg. Lechner rent richting de bal. Lechner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Starköl 67%, FC Pancho 33%.
FC Starköl - FC Pancho 0:7