Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-08 18:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ATATÜRK ARENA
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6272
ATATÜRKİYE Yelloweagles
433 Tactiek 4-4-2
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 34.7
very good Schieten good
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen average


4e minuut.
Kemenes verovert de bal door een tackle van achteren. Kemenes geeft een lange en hoge pass. Gago bereikt de bal nog maar net als eerste. Gago schiet op doel. Uyanık maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Gago rent richting de bal. Gago schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ATATÜRKİYE - Yelloweagles 1:0

12e minuut.
Aladeviren is nu in balbezit. Petrisor onderschept slim de pass. Petrisor geeft een hoge lob. Gago bereikt de bal nog maar net als eerste. Gago haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Trifu is nu in balbezit. Trifu geeft de bal voor. Söğütçü probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gago rent richting de bal. Gago draait met de bal, schiet en ... Uyanık verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Tüzel de bal onder controle te krijgen. Gago is nu in balbezit. Gago schiet op doel. Uyanık probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Söğütçü verovert de bal door een tackle van achteren. Çakı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakı passt de bal in één keer door. Aladeviren is nu in balbezit. Aladeviren haalt uit met een fantastische trap. Loison bokst de bal weg.

35e minuut.
Loison trapt de bal weg. Vicente kopt de bal weg. Daar is Rüstəmov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gago is nu in balbezit. Gago draait met de bal, schiet en ... Uyanık probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Söğütçü geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palop Cervera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rüstəmov probeert de bal met de borst te controleren. Rüstəmov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Vicente rent richting de bal. Vicente passt de bal met de wreef. Gago is nu in balbezit. Gago draait met de bal, schiet en ... Uyanık probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ATATÜRKİYE - Yelloweagles 2:0

45e minuut.
Metal probeert de bal met de borst te controleren. Gago rent richting de bal. Vicente rent richting de bal. Vicente draait met de bal, schiet en ... Uyanık maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATATÜRKİYE - Yelloweagles 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATATÜRKİYE 49%, Yelloweagles 51%.
ATATÜRKİYE - Yelloweagles 3:0

46e minuut.
Söğütçü passt de bal in één keer door. Bobek is nu in balbezit. Bobek passt de bal in één keer door. Burkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkan schiet op doel. Loison bokst de bal weg.

58e minuut.
Darisipudi passt de bal in één keer door. Çakı bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Trifu zijn tegenspeler op de grond. Trifu krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Çakı raakt geblesseerd tijdens het duel. Çakı zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bitlislioğlu geeft een hoge lob. Palop Cervera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bobek rent richting de bal. Bobek haalt uit met een fantastische trap. Loison verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Petrisor onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
ATATÜRKİYE - Yelloweagles 3:1

74e minuut.
Metal rent richting de bal. Vicente verovert de bal door een tackle van achteren. Vicente met een sublieme pass. Grillet is nu in balbezit. Grillet haalt uit met een fantastische trap. Uyanık probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gago rent richting de bal. Gago haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ATATÜRKİYE - Yelloweagles 4:1

85e minuut.
Darisipudi speelt de bal door. Vicente is nu in balbezit. Vicente passt de bal met de wreef. Gago is nu in balbezit. Gago schiet op doel. Uyanık verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Bitlislioğlu is nu in balbezit. Bystrzycki verovert de bal door een tackle van achteren. Bystrzycki geeft een lange en hoge pass. Vicente is nu in balbezit. Vicente draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vicente geeft een hoge lob. Uyanık probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATATÜRKİYE 51%, Yelloweagles 49%.
ATATÜRKİYE - Yelloweagles 4:1