Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-13 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stadio delle Alpi
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5853
Juventus.cz FC MTG
Juve 1 Tactiek Treninková 433
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
57.7 gemiddelde waardering 51.8
very good Schieten excellent
solid Passen solid
average Verdedigen solid


4e minuut.
Zdražil is nu in balbezit. Medalik verovert de bal door een tackle van achteren. Lacina speelt de bal door. Seidel rent richting de bal. Seidel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Meszlényi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García Navarro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lakomý controleert de bal met de borst. Lakomý schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Lakomý geeft de bal voor. Meszlényi kopt de bal weg. Lakomý bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakomý haalt uit met een fantastische trap. Brann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cz - FC MTG 0:1

15e minuut.
Klungelig pakt Seidel de bal. Medalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacina schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lacina naar de kleedkamers voor een vroege douche.

19e minuut.
Inworp. Boffin met een snelle inworp. Woodgate met een sublieme pass. Lakomý bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakomý haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Seidel kopt de bal weg. Zdražil heeft problemen om de bal te vangen. Medalik onderschept slim de pass. Klungelig pakt Seidel de bal. Seidel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Špunt is nu in balbezit. Špunt passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Harenco de bal. Harenco schiet op doel. Campomizzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Del Dottore is nu in balbezit. Del Dottore geeft een hoge lob. Harenco rent richting de bal. Harenco haalt uit met een fantastische trap. Campomizzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juventus.cz - FC MTG 1:1

31e minuut.
Boffin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Medalik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seidel is nu in balbezit. Seidel schiet op doel. Brann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cz - FC MTG 1:2

33e minuut.
Špunt passt de bal in één keer door. Corato bereikt de bal nog maar net als eerste. Corato passt de bal in één keer door. Harenco is nu in balbezit. Harenco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Medalik is nu in balbezit. Meszlényi verovert de bal door een tackle van achteren. Meszlényi geeft de bal voor. Harenco rent richting de bal. Harenco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Woodgate verovert de bal door een tackle van achteren. Woodgate passt de bal met de wreef. Lakomý heeft problemen om de bal te vangen. Lakomý draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus.cz 48%, FC MTG 52%.
Juventus.cz - FC MTG 1:2

49e minuut.
Klouda heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Lakomý stond buitenspel. Klouda neemt vlug de vrije trap. Harenco is nu in balbezit. Harenco draait met de bal, schiet en ... Campomizzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Woodgate is nu in balbezit. Woodgate met een sublieme pass. Seidel rent richting de bal. Seidel schiet op doel. Brann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cz - FC MTG 1:3

53e minuut.
Spišský probeert naar een medespeler te passen. García Navarro rent richting de bal. García Navarro passt de bal in één keer door. Lakomý is nu in balbezit. Lakomý draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Jonáš passt de bal in één keer door. Harenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Löwenthal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Harenco raakt geblesseerd tijdens het duel. Harenco neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cz - FC MTG 2:3

60e minuut.
Podkováň rent richting de bal. Woodgate onderschept slim de pass. Woodgate geeft de bal voor. Daar is Seidel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seidel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Seidel bereikt de bal nog maar net als eerste. Seidel draait met de bal, schiet en ... Brann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cz - FC MTG 2:4

69e minuut.
Špunt met een sublieme pass. Jonáš rent richting de bal. Jonáš passt de bal met de wreef. Harenco is nu in balbezit. Harenco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cz - FC MTG 3:4

70e minuut.
Lakomý rent richting de bal. Lakomý geeft een hoge lob. Seidel rent richting de bal. Seidel haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cz - FC MTG 3:5

76e minuut.
Boffin passt de bal zonder na te denken. Seidel bereikt de bal nog maar net als eerste. Medalik is nu in balbezit. Medalik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cz - FC MTG 3:6

77e minuut.
Špunt is nu in balbezit. Špunt geeft een hoge lob. Harenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Harenco haalt uit met een fantastische trap. Campomizzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cz - FC MTG 4:6

82e minuut.
García Navarro is nu in balbezit. García Navarro speelt de bal door. Seidel rent richting de bal. Seidel schiet op doel. Brann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cz - FC MTG 4:7

83e minuut.
Seidel bereikt de bal nog maar net als eerste. Seidel passt de bal in één keer door. Boffin speelt de bal door. Seidel bereikt de bal nog maar net als eerste. Seidel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Seidel rent richting de bal. Seidel speelt de bal door. Lakomý is nu in balbezit. Lakomý draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Woodgate rent richting de bal. Woodgate speelt de bal door. Seidel rent richting de bal. Seidel schiet op doel. Brann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cz - FC MTG 4:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus.cz 44%, FC MTG 56%.
Juventus.cz - FC MTG 4:8