Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-13 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: CASPER FATHER
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7538
CASPER FATHER Beyaz Saçlı Gençler SK
fthr Tactiek engin
39% Balbezit 61%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
36.2 gemiddelde waardering 56.6
adequate Schieten formidable
average Passen adequate
average Verdedigen good


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Hunsoy de bal onder controle te krijgen. Demirpençe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełczykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kiełczykowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CASPER FATHER - Beyaz Saçlı Gençler SK 0:1

8e minuut.
Farris kopt de bal weg. Klungelig pakt Zygert de bal. Zygert passt de bal met de wreef. Srebrny heeft problemen om de bal te vangen. Srebrny geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Jakosz verovert de bal door een tackle van achteren. Kiełczykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakosz is nu in balbezit. Jakosz haalt uit met een fantastische trap. Tarasiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Peier bereikt de bal nog maar net als eerste. Peier met een sublieme pass. Zygert probeert de bal aan de voet te houden. Srebrny is nu in balbezit. Srebrny geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Demirpençe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełczykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kiełczykowski met een sublieme pass. Jakosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakosz haalt uit met een fantastische trap. Tarasiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Peier kopt de bal weg. Srebrny rent richting de bal. Srebrny geeft een lange en hoge pass. Jakosz rent richting de bal. Jakosz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Özkelleci met een sublieme pass. Srebrny rent richting de bal. Srebrny geeft een lange en hoge pass. Kiełczykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełczykowski schiet op doel. Tarasiewicz bokst de bal weg.

36e minuut.
Marin onderschept slim de pass. Marin geeft de bal voor. Jakosz rent richting de bal. Jakosz haalt uit met een fantastische trap. Tarasiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Özkelleci passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Zygert de bal onder controle te krijgen. Srebrny is nu in balbezit. Srebrny geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Chin-Sue geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Özgür zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Contini is nu in balbezit. Contini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kiełczykowski rent richting de bal. Kiełczykowski passt de bal in één keer door. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin geeft de bal voor. Jakosz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Farris verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Srebrny met een snelle inworp. Jakosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakosz haalt uit met een fantastische trap. Tarasiewicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CASPER FATHER 71%, Beyaz Saçlı Gençler SK 29%.
CASPER FATHER - Beyaz Saçlı Gençler SK 0:1

63e minuut.
Farris geeft een lange en hoge pass. Hunsoy heeft problemen om de bal te vangen. Zygert rent richting de bal. Zygert passt de bal in één keer door. Jakosz rent richting de bal. Paal! Jakosz is nu in balbezit. Jakosz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Peier passt de bal zonder na te denken. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin passt de bal met de wreef. Kiełczykowski rent richting de bal. Kiełczykowski haalt uit met een fantastische trap. Tarasiewicz bokst de bal weg. Jakosz is nu in balbezit. Jakosz draait met de bal, schiet en ... Tarasiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CASPER FATHER - Beyaz Saçlı Gençler SK 0:2

70e minuut.
Chin-Sue onderschept slim de pass. Chin-Sue geeft de bal voor. Jakosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakosz schiet op doel. Tarasiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CASPER FATHER - Beyaz Saçlı Gençler SK 0:3

82e minuut.
Marin rent richting de bal. Marin geeft de bal voor. Kiełczykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełczykowski haalt uit met een fantastische trap. Tarasiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CASPER FATHER - Beyaz Saçlı Gençler SK 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CASPER FATHER 73%, Beyaz Saçlı Gençler SK 27%.
CASPER FATHER - Beyaz Saçlı Gençler SK 0:4