Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-13 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Appleknockers Flophouse
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3659
Apeltown FC 311
Jos Tactiek jos441
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 52.2
adequate Schieten average
solid Passen good
solid Verdedigen very good


5e minuut.
van Wijk bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Biesbrouck met de inworp. van Wijk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Wijk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. van Wijk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Wijk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Inworp. Biesbrouck met de inworp. van Wijk is nu in balbezit. van Wijk haalt uit met een fantastische trap. Hupperts probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apeltown FC - 311 0:1

13e minuut.
Klungelig pakt Hupperts de bal. Hupperts met een sublieme pass. Pehlivan kopt de bal weg. Dost is nu in balbezit. Dost draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dost bereikt de bal nog maar net als eerste. Dost schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Apeltown FC - 311 0:2

18e minuut.
Hupperts speelt de bal door. Biesbrouck rent richting de bal. Dost schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dost krijgt een gele kaart. Biesbrouck is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Biesbrouck wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Appelman is nu in balbezit. Biesbrouck onderschept slim de pass. Biesbrouck probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cepa de bal. Cepa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Neneman probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Biesbrouck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Wijk rent richting de bal. van Wijk schiet op doel. Hupperts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. van Wijk rent richting de bal. van Wijk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Pehlivan kopt de bal weg. van Wijk bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is van Wijk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Wijk haalt uit met een fantastische trap. Hupperts probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bottinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottinelli geeft een lange en hoge pass. Zimmermann met een sublieme pass. Biesbrouck bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesbrouck haalt uit met een fantastische trap. Neneman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biesbrouck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Wijk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Wijk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Cepa passt de bal in één keer door. Zimmermann is nu in balbezit. Zimmermann passt de bal zonder na te denken. Biesbrouck heeft problemen om de bal te vangen. Biesbrouck draait met de bal, schiet en ... Neneman bokst de bal weg.

43e minuut.
Duplan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biesbrouck met de inworp. van Wijk is nu in balbezit. van Wijk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apeltown FC 58%, 311 42%.
Apeltown FC - 311 0:2

46e minuut.
van der Vinne komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Pehlivan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmermann passt de bal in één keer door. Biesbrouck rent richting de bal. Biesbrouck schiet op doel. Neneman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Biesbrouck is nu in balbezit. Biesbrouck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Apeltown FC - 311 1:2

65e minuut.
Zimmermann speelt de bal door. Rande is nu in balbezit. Rande geeft een hoge lob. Biesbrouck is nu in balbezit. Biesbrouck schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Nooitmeer rent richting de bal. Bannink is nu in balbezit. Bannink geeft een lange en hoge pass. Pehlivan rent richting de bal. Pehlivan schiet op doel. Hupperts bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Pehlivan is nu in balbezit. Zimmermann onderschept slim de pass. Zimmermann speelt de bal door. Biesbrouck rent richting de bal. Biesbrouck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Apeltown FC - 311 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apeltown FC 44%, 311 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Apeltown FC - 311 2:2