Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Meraki Mequetrefes F. C.
YOMANDOAQUI Tactiek Pesado
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
41.9 gemiddelde waardering 43.5
matig Schieten uitstekend
solide Passen redelijk
goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Vreća bereikt de bal nog maar net als eerste. Vreća geeft een lange en hoge pass. Pigulevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigulevich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Mequetrefes F. C. 1:0

6e minuut.
Fronczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferlara geeft een hoge lob. Kovaljov rent richting de bal. Kovaljov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Meraki - Mequetrefes F. C. 1:1

14e minuut.
Talapa is nu in balbezit. Kovaljov rent richting de bal. Kovaljov geeft een lange en hoge pass. Iniestra is nu in balbezit. Iniestra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Mequetrefes F. C. 1:2

16e minuut.
Selman geeft een lange en hoge pass. Szmyt kopt de bal weg. Kovaljov is nu in balbezit. Kovaljov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Talapa speelt de bal door. Stijnen is nu in balbezit. Kovaljov verovert de bal door een tackle van achteren. Kovaljov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Mequetrefes F. C. 1:3

21e minuut.
Pollkinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollkinger probeert naar een medespeler te passen. Petschovschi is nu in balbezit. Pigulevich verovert de bal door een tackle van achteren. Pigulevich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Doeltrap. Canalis trapt de bal weg van het doel. Kuźma controleert de bal met de borst. Taribella bereikt de bal nog maar net als eerste. Taribella draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Pigulevich de bal onder controle te krijgen. Talapa kopt de bal weg. Iniestra is nu in balbezit. Iniestra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Mequetrefes F. C. 1:4

29e minuut.
Talapa speelt de bal door. Battaglia is nu in balbezit. Battaglia geeft een hoge lob. Pollkinger rent richting de bal. Pollkinger geeft een lange en hoge pass. Medina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Stijnen is nu in balbezit. Stijnen passt de bal in één keer door. Ferlara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronczewski onderschept slim de pass. Fronczewski schiet op doel. Medina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vreća neemt de hoekschop. Pigulevich krijgt zijn hoofd ertegen. Ferlara controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Talapa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gherghel de bal. Iniestra is nu in balbezit. Iniestra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Mequetrefes F. C. 1:5

41e minuut.
Kessler geeft een hoge lob. Selman kopt de bal weg. Talapa speelt de bal door. Daar is Kovaljov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kovaljov draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meraki 41%, Mequetrefes F. C. 59%.
Meraki - Mequetrefes F. C. 1:5

46e minuut.
Klungelig pakt Iniestra de bal. Pigulevich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iniestra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Petschovschi met een snel genomen vrije trap. Iniestra is nu in balbezit. Iniestra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Mequetrefes F. C. 1:6

50e minuut.
Ferlara verovert de bal door een tackle van achteren. Ferlara geeft de bal voor. Kovaljov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovaljov draait met de bal, schiet en ... Canalis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Mequetrefes F. C. 1:7

53e minuut.
Petschovschi verovert de bal door een tackle van achteren. Vreća verovert de bal door een tackle van achteren. Vreća probeert naar een medespeler te passen. Fronczewski rent richting de bal. Fronczewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Kessler speelt de bal door. Pigulevich is nu in balbezit. Petschovschi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pigulevich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fronczewski wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Stijnen kopt de bal weg. Roztoczański rent richting de bal. Iniestra verovert de bal door een tackle van achteren. Iniestra schiet op doel. Canalis probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Canalis met een harde bal richting middenveld. Vreća speelt de bal door. Kovaljov rent richting de bal. Kovaljov draait met de bal, schiet en ... Canalis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Mequetrefes F. C. 1:8

65e minuut.
Fronczewski passt de bal in één keer door. Iwan is nu in balbezit. Iwan geeft een hoge lob. Kovaljov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovaljov schiet op doel. Canalis bokst de bal weg.

69e minuut.
Daar is Kessler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kessler passt de bal zonder na te denken. Fronczewski rent richting de bal. Fronczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Mequetrefes F. C. 2:8

71e minuut.
Pollkinger rent richting de bal. Pollkinger probeert naar een medespeler te passen. Kovaljov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovaljov draait met de bal, schiet en ... Canalis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Kessler bereikt de bal nog maar net als eerste. Talapa onderschept slim de pass. Talapa geeft de bal voor. Kovaljov is nu in balbezit. Kovaljov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Mequetrefes F. C. 2:9

76e minuut.
Petschovschi onderschept slim de pass. Petschovschi passt de bal met de wreef. Selman heeft problemen om de bal te vangen. Vreća rent richting de bal. Vreća haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Kessler met een sublieme pass. Szmyt rent richting de bal. Pollkinger begaat een overtreding. Pollkinger krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meraki 44%, Mequetrefes F. C. 56%.
Meraki - Mequetrefes F. C. 2:9