Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MC.8yellow Magnifica Steaua
442vנוער Tactiek 451-fix
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
15 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
60.3 gemiddelde waardering 46.8
uitstekend Schieten redelijk
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen matig


9e minuut.
Heretík raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Brocea komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Fulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutchinson onderschept slim de pass. Hutchinson geeft de bal voor. Cutiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cutiño schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Cutiño kopt de bal weg. Fulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brocea krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Ugalde is nu in balbezit. Ugalde geeft een lange en hoge pass. Cutiño is nu in balbezit. Cutiño schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Brocea geeft een lange en hoge pass. Ugalde is nu in balbezit. Ugalde passt de bal zonder na te denken. Cutiño heeft problemen om de bal te vangen. Cutiño haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MC.8yellow - Magnifica Steaua 1:0

25e minuut.
Cutiño passt de bal met de wreef. Ugalde heeft problemen om de bal te vangen. Ugalde met een sublieme pass. Cutiño rent richting de bal. Cutiño draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Majka kopt de bal weg. Yilmaz heeft problemen om de bal te vangen. Cutiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cutiño schiet op doel. Maltesson probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Caxaría geeft de bal voor. Tararache kan de bal niet met de borst controleren. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MC.8yellow - Magnifica Steaua 1:1

41e minuut.
Yilmaz geeft een hoge lob. Daar is Hutchinson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres draait met de bal, schiet en ... Leibovich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MC.8yellow - Magnifica Steaua 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MC.8yellow 31%, Magnifica Steaua 69%.
MC.8yellow - Magnifica Steaua 1:2

59e minuut.
Caxaría raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Roveda komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Fiutowski speelt de bal door. Klungelig pakt Udi de bal. Ugalde rent richting de bal. Ugalde draait met de bal, schiet en ... Maltesson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Brocea onderschept slim de pass. Brocea speelt de bal door. Cutiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cutiño haalt uit met een fantastische trap. Maltesson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MC.8yellow 26%, Magnifica Steaua 74%.
MC.8yellow - Magnifica Steaua 1:2