Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-13 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Rasinja United Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2702
Rasinja United Adana Demir Spor
magic Tactiek hadi bakalım
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
19 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 38.7
solid Schieten adequate
excellent Passen adequate
very good Verdedigen good


1e minuut.
Greatwich met een sublieme pass. Lemus heeft problemen om de bal te vangen. Lemus geeft een lange en hoge pass. Dalbon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalbon schiet op doel. Półćwiartek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Ulacia probeert naar een medespeler te passen. Lemus probeert de bal met de borst te controleren. Ergülen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ergülen krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Crockett speelt de bal door. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ergülen. Ergülen krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

18e minuut.
Ulacia passt de bal zonder na te denken. Dalbon is nu in balbezit. Dalbon geeft een hoge lob. Markarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Markarov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rasinja United - Adana Demir Spor 1:0

23e minuut.
Crockett met de inworp. Ulacia rent richting de bal. Ulacia geeft een lange en hoge pass. Markarov krijgt zijn hoofd ertegen. Półćwiartek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rasinja United - Adana Demir Spor 2:0

30e minuut.
Ticu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marelja verovert de bal door een tackle van achteren. Marelja passt de bal in één keer door. Markarov is nu in balbezit. Markarov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Daar is Ulacia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojdyga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Trung Hoa rent richting de bal. Ðogo verovert de bal door een tackle van achteren. Ðogo draait met de bal, schiet en ... Guzik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Markarov rent richting de bal. Dalbon bereikt de bal nog maar net als eerste. Markarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Markarov schiet op doel. Półćwiartek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rasinja United - Adana Demir Spor 3:0

42e minuut.
Lemus is nu in balbezit. Lemus geeft de bal voor. Klungelig pakt Dalbon de bal. Dalbon schiet op doel. Półćwiartek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Lemus passt de bal in één keer door. Dalbon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalbon passt de bal in één keer door. Daar is Markarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Markarov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rasinja United 26%, Adana Demir Spor 74%.
Rasinja United - Adana Demir Spor 3:0

58e minuut.
Lemus heeft problemen om de bal te vangen. Lemus met een sublieme pass. Dalbon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalbon haalt uit met een fantastische trap. Półćwiartek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rasinja United - Adana Demir Spor 4:0

60e minuut.
Crockett passt de bal in één keer door. Lemus rent richting de bal. Lemus geeft een hoge lob. Markarov is nu in balbezit. Markarov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Crockett geeft een hoge lob. Dalbon kopt de bal weg. Klungelig pakt Özgür de bal. Markarov is nu in balbezit. Markarov draait met de bal, schiet en ... Półćwiartek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Trung Hoa probeert naar een medespeler te passen. Lemus rent richting de bal. Lemus passt de bal met de wreef. Dalbon is nu in balbezit. Dalbon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rasinja United 31%, Adana Demir Spor 69%.
Rasinja United - Adana Demir Spor 4:0