Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-13 19:36
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Łazienkowska 3
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3546
Legia_Warszawa Nigdy Nie Zginie
Trening Tactiek nowatest
52% Balbezit 48%
85% Spel op eigen helft 15%
3 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.3 gemiddelde waardering 37.3
good Schieten adequate
average Passen adequate
solid Verdedigen weak


11e minuut.
Kercher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. López-Cedrón bereikt de bal nog maar net als eerste. López-Cedrón met een sublieme pass. Denning is nu in balbezit. Włodarczyk rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Charlot geeft een hoge lob. Ratatas kopt de bal weg. Lippai is nu in balbezit. Patiniotis verovert de bal door een tackle van achteren. Patiniotis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Kercher speelt de bal door. Włodarczyk rent richting de bal. Boccadoro begaat een overtreding. Włodarczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Włodarczyk neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Daar is Pungă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kercher met een snelle inworp. López-Cedrón bereikt de bal nog maar net als eerste. López-Cedrón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Sudarsono rent richting de bal. Rabenda probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Denning de bal. Denning haalt uit met een fantastische trap. Kijoś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - Nigdy Nie Zginie 0:1

44e minuut.
Ratatas probeert naar een medespeler te passen. Patiniotis is nu in balbezit. Denning tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Denning krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia_Warszawa 84%, Nigdy Nie Zginie 16%.
Legia_Warszawa - Nigdy Nie Zginie 0:1

51e minuut.
Charlot speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kercher met een snelle inworp. López-Cedrón is nu in balbezit. López-Cedrón draait met de bal, schiet en ... Kijoś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kercher geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Włodarczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. Kijoś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Charlot geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Patiniotis stond buitenspel. Gachet neemt vlug de vrije trap. Włodarczyk rent richting de bal. Włodarczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Kercher is nu in balbezit. Kercher speelt de bal door. Włodarczyk is nu in balbezit. Włodarczyk haalt uit met een fantastische trap. Kijoś maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - Nigdy Nie Zginie 0:2

83e minuut.
Frenz geeft een lange en hoge pass. Boccadoro kopt de bal weg. Hornos controleert de bal met de borst. Denning rent richting de bal. Denning schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hornos geeft een hoge lob. Patiniotis kan de bal niet met de borst controleren. Lippai begaat een overtreding. Lippai krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia_Warszawa 85%, Nigdy Nie Zginie 15%.
Legia_Warszawa - Nigdy Nie Zginie 0:2