Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-13 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Gracias Liga Papi Futbol
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14029
AMOR AL FÚTBOL REAL FAKTO
bitcoin Tactiek pievos2
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 6
61 gemiddelde waardering 62.8
excellent Schieten excellent
formidable Passen formidable
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Pichl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichl passt de bal met de wreef. Kaku is nu in balbezit. Kaku geeft een hoge lob. Štriupkus maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Inworp. van Jut met de inworp. Näther geeft de bal voor. Pipaon krijgt zijn hoofd ertegen. Rolón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AMOR AL FÚTBOL REAL - FAKTO 1:0

5e minuut.
Belloc is nu in balbezit. Butulan is nu in balbezit. Butulan met een sublieme pass. Rragami rent richting de bal. Rragami haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Belloc passt de bal zonder na te denken. Butulan rent richting de bal. Butulan probeert naar een medespeler te passen. Rragami is nu in balbezit. Rragami haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Inworp. Belloc met een snelle inworp. Butulan geeft een hoge lob. Rragami krijgt zijn hoofd ertegen. Rolón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AMOR AL FÚTBOL REAL - FAKTO 2:0

20e minuut.
Näther passt de bal met de wreef. Belloc met een sublieme pass. Rragami bereikt de bal nog maar net als eerste. Rragami schiet op doel. Rolón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AMOR AL FÚTBOL REAL - FAKTO 3:0

21e minuut.
Näther probeert de bal aan de voet te houden. Veidols rent richting de bal. Kotur begaat een overtreding. Kotur krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Tchetchoua passt de bal met de wreef. Štriupkus is nu in balbezit. Štriupkus probeert naar een medespeler te passen. Veidols rent richting de bal. Veidols haalt uit met een fantastische trap. Cissé bokst de bal weg.

30e minuut.
Kaku passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pichl de bal. Pichl passt de bal in één keer door. Veidols bereikt de bal nog maar net als eerste. Veidols haalt uit met een fantastische trap. Cissé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Daar is Belloc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chapelle met een sublieme pass. Kaku met een sublieme pass. Veidols rent richting de bal. Veidols draait met de bal, schiet en ... Cissé bokst de bal weg.

35e minuut.
Copită passt de bal met de wreef. Pichl is nu in balbezit. Pichl geeft een hoge lob. Veidols rent richting de bal. Veidols schiet op doel. Cissé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AMOR AL FÚTBOL REAL 51%, FAKTO 49%.
AMOR AL FÚTBOL REAL - FAKTO 3:0

46e minuut.
Franco komt het veld opgelopen. Cuevas komt het veld opgelopen. Plaza komt het veld opgelopen. Ojeda komt het veld opgelopen. Pastoriza komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Tchetchoua bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchetchoua passt de bal zonder na te denken. Pichl rent richting de bal. Pichl geeft de bal voor. Plaza krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Kaku rent richting de bal. Kaku met een sublieme pass. Pichl is nu in balbezit. Pichl geeft een lange en hoge pass. Plaza maakt een snoekduik en kopt de bal. Cissé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Pichl bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pichl met een snelle inworp. Kaku is nu in balbezit. Kaku geeft een hoge lob. Cissé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Plaza is nu in balbezit. Plaza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AMOR AL FÚTBOL REAL - FAKTO 3:1

60e minuut.
Inworp. Solnicki komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda probeert naar een medespeler te passen. Rragami bereikt de bal nog maar net als eerste. Rragami haalt uit met een fantastische trap. Rolón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AMOR AL FÚTBOL REAL - FAKTO 4:1

73e minuut.
Kotur geeft de bal voor. Copită rent richting de bal. Rragami verovert de bal door een tackle van achteren. Rragami haalt uit met een fantastische trap. Rolón probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AMOR AL FÚTBOL REAL - FAKTO 5:1

75e minuut.
Rragami is nu in balbezit. Kaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Rragami verovert de bal door een tackle van achteren. Rragami haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AMOR AL FÚTBOL REAL - FAKTO 6:1

80e minuut.
Chapelle met een sublieme pass. Kaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaku passt de bal met de wreef. Plaza is nu in balbezit. Plaza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AMOR AL FÚTBOL REAL 54%, FAKTO 46%.
AMOR AL FÚTBOL REAL - FAKTO 6:1