Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-11 01:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Coliseo De La Luz
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 9669
Guerreros FC Shaman King F.C.
JJ 2D Champ Tactiek Kirameku Kakera
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
19 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
58.7 gemiddelde waardering 44.4
outstanding Schieten good
very good Passen good
solid Verdedigen very good


11e minuut.
Ferrer rent richting de bal. Ferrer speelt de bal door. de la Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Torre geeft een lange en hoge pass. Izuibejeres maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Shaman King F.C. 1:0

15e minuut.
Holmes kopt de bal weg. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer geeft een lange en hoge pass. Zuñiga springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Shaman King F.C. 2:0

16e minuut.
Cabezas is nu in balbezit. de la Torre speelt de bal door. Daar is Ferrer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrer geeft de bal voor. Zuñiga maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Abacciolo is nu in balbezit. Abacciolo passt de bal zonder na te denken. Ferrer is nu in balbezit. Ferrer geeft de bal voor. Zuñiga maakt een snoekduik en kopt de bal. Perilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Villota heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Shaman King F.C. 3:0

24e minuut.
Ferrer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zuñiga de bal. Izuibejeres is nu in balbezit. Zuñiga rent richting de bal. Zuñiga haalt uit met een fantastische trap. Perilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Flechas rent richting de bal. de la Torre onderschept slim de pass. de la Torre passt de bal in één keer door. Zuñiga rent richting de bal. Zuñiga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Izuibejeres maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Zuñiga is nu in balbezit. Villota tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zuñiga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. de la Torre neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Shaman King F.C. 4:0

31e minuut.
Zuñiga verovert de bal door een tackle van achteren. de la Torre is nu in balbezit. de la Torre passt de bal in één keer door. Izuibejeres is nu in balbezit. Izuibejeres schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Zuñiga bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Shaman King F.C. 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros FC 32%, Shaman King F.C. 68%.
Guerreros FC - Shaman King F.C. 5:0

47e minuut.
de la Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Torre passt de bal met de wreef. Tique rent richting de bal. Izuibejeres onderschept slim de pass. Izuibejeres haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Shaman King F.C. 6:0

48e minuut.
Anacona passt de bal in één keer door. Ferrer rent richting de bal. Ferrer geeft de bal voor. Zuñiga krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Shaman King F.C. 7:0

49e minuut.
Sfakianakis is nu in balbezit. Abacciolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abacciolo geeft een hoge lob. Izuibejeres is nu in balbezit. Izuibejeres schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Ferrer rent richting de bal. Ferrer geeft de bal voor. Zuñiga is nu in balbezit. Zuñiga haalt uit met een fantastische trap. Perilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Shaman King F.C. 8:0

53e minuut.
Daar is Cabezas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tobón probeert naar een medespeler te passen. Ávila rent richting de bal. Anacona bereikt de bal nog maar net als eerste. Anacona haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Keren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Tobón rent richting de bal. Tobón passt de bal in één keer door. Ferrer rent richting de bal. Izuibejeres rent richting de bal. Izuibejeres draait met de bal, schiet en ... Paal! Perilla bokst de bal weg.

73e minuut.
Tique probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Calderón is nu in balbezit. Calderón geeft de bal voor. Sfakianakis kopt de bal weg. de la Torre geeft een lange en hoge pass. Perilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Villota bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Abacciolo met een sublieme pass. Sazalan speelt de bal door. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer passt de bal in één keer door. de la Torre geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Ferrer passt de bal in één keer door. de la Torre heeft problemen om de bal te vangen. de la Torre passt de bal met de wreef. Zuñiga is nu in balbezit. Zuñiga haalt uit met een fantastische trap. Perilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros FC 29%, Shaman King F.C. 71%.
Guerreros FC - Shaman King F.C. 8:0