Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Club Saint Cemac boys
passend Tactiek CEMAC 9
50% Balbezit 50%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 55.9
good Schieten excellent
good Passen very good
good Verdedigen very good


10e minuut.
Limet passt de bal met de wreef. Steenbeke rent richting de bal. Steenbeke geeft een hoge lob. Thijs springt en kopt de bal. Besteirinha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - Cemac boys 0:1

12e minuut.
Gesaitis rent richting de bal. Gesaitis geeft een lange en hoge pass. Flowner kopt de bal weg. Vrancken speelt de bal door. Thijs is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Steenbeke zal de hoekschop nemen. Besteirinha speelt de bal door. Clijsters kopt de bal weg. Vrancken geeft de bal voor. Thijs maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - Cemac boys 0:2

29e minuut.
Limet passt de bal zonder na te denken. Van de Vyver geeft de bal voor. Steenbeke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Thijs is nu in balbezit. Thijs schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Vrancken met een sublieme pass. Van Dorp controleert de bal met de borst. Vrancken speelt de bal door. Schauwaers rent richting de bal. Schauwaers haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Schauwaers bereikt de bal nog maar net als eerste. Schauwaers haalt uit met een fantastische trap. Besteirinha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Vrancken is nu in balbezit. Vrancken geeft een lange en hoge pass. Thijs rent richting de bal. Thijs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - Cemac boys 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Club Saint 74%, Cemac boys 26%.
F.C. Club Saint - Cemac boys 0:3

46e minuut.
Haerbos komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Horwat geeft een lange en hoge pass. Inworp. Steenbeke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Dorp bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dorp geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Steenbeke raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. de Vylder komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Horwat geeft een lange en hoge pass. Inworp. de Vylder met een snelle inworp. Van Dorp bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dorp geeft een lange en hoge pass. Besteirinha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Răscanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Gesaitis de bal. Sieniuta rent richting de bal. Thijs onderschept slim de pass. Thijs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - Cemac boys 0:4

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moor komt het veld opgelopen. Luzac komt het veld opgelopen.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Besteirinha trapt de bal weg. Van de Vyver probeert naar een medespeler te passen. Thijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dorp bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Limet zal de hoekschop nemen. Haerbos springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Haerbos onderschept slim de pass. Van Dorp is nu in balbezit. Van Dorp passt de bal zonder na te denken. Thijs rent richting de bal. Thijs schiet op doel. Besteirinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Van de Vyver geeft een hoge lob. Răscanu kopt de bal weg. Limet speelt de bal door. Thijs rent richting de bal. Thijs haalt uit met een fantastische trap. Besteirinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Horwat geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Limet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Dorp bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dorp geeft een hoge lob. Besteirinha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Thijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Thijs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - Cemac boys 0:5

82e minuut.
Limet verovert de bal door een tackle van achteren. Limet geeft de bal voor. Thijs is nu in balbezit. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos draait met de bal, schiet en ... Paal!

88e minuut.
Haerbos met een sublieme pass. Van Dorp geeft een lange en hoge pass. Thijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Thijs schiet op doel. Besteirinha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - Cemac boys 0:6

90e minuut.
Gesaitis passt de bal in één keer door. Leyva bereikt de bal nog maar net als eerste. Flowner begaat een overtreding. Flowner krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Club Saint 73%, Cemac boys 27%.
F.C. Club Saint - Cemac boys 0:6