Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-15 18:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: MOV2 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6092
MOV2 ΜΠΑΜΠΗΣ FC
new24 Tactiek 4-1-2-1
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 48
adequate Schieten very good
good Passen solid
adequate Verdedigen adequate


12e minuut.
Mitsikostas passt de bal zonder na te denken. Palicskó rent richting de bal. Kontogiorgos is nu in balbezit. Palicskó verovert de bal door een tackle van achteren. Palicskó geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Sklavakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratzinger verovert de bal door een tackle van achteren. Ratzinger passt de bal in één keer door. Palicskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Palicskó draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Länsimäki verovert de bal door een tackle van achteren. Länsimäki speelt de bal door. Błaszczykowski heeft problemen om de bal te vangen. Mitsikostas is nu in balbezit. Mitsikostas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Beţivu is nu in balbezit. Santamaría onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Zachęta ... Strafschop! Zachęta krijgt een gele kaart. Santamaría raakt geblesseerd tijdens het duel. Sklavakis zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Hoogeveen bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tzortzis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sosnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosnowski haalt uit met een fantastische trap. Hoogeveen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MOV2 - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 0:1

38e minuut.
Mazziotta rent richting de bal. Tzortzis rent richting de bal. Tzortzis probeert naar een medespeler te passen. Sosnowski is nu in balbezit. Sosnowski draait met de bal, schiet en ... Hoogeveen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zachęta onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Sotolongo verovert de bal door een tackle van achteren. Sosnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Porras moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Porras schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Sosnowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sosnowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Hoogeveen speelt de bal door. Tzortzis kopt de bal weg. Daar is Zachęta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sosnowski is nu in balbezit. Sosnowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOV2 57%, ΜΠΑΜΠΗΣ FC 43%.
MOV2 - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 0:1

51e minuut.
Nerantzopoulos onderschept slim de pass. Mitsikostas rent richting de bal. Mitsikostas speelt de bal door. Nerantzopoulos is nu in balbezit. Nerantzopoulos haalt uit met een fantastische trap. Viliardos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Tzortzis kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sosnowski de bal onder controle te krijgen. Mazziotta is nu in balbezit. Sosnowski onderschept slim de pass. Sosnowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Zachęta is nu in balbezit. Sosnowski onderschept slim de pass. Mazziotta rent richting de bal. Sosnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sosnowski haalt uit met een fantastische trap. Hoogeveen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kaja neemt de hoekschop. Sosnowski kopt de bal weg. Sklavakis rent richting de bal. Sklavakis haalt uit met een fantastische trap. Hoogeveen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Sosnowski rent richting de bal. Sidibe rent richting de bal. Mazziotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sosnowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sosnowski rent richting de bal. Sosnowski passt de bal zonder na te denken. Hoogeveen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Sotolongo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kontogiorgos de bal. Kontogiorgos speelt de bal door. Sosnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosnowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Sotolongo heeft problemen om de bal te vangen. Tzortzis onderschept slim de pass. Tzortzis passt de bal in één keer door. Sosnowski is nu in balbezit. Sosnowski schiet op doel. Hoogeveen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Ratzinger is nu in balbezit. Zachęta speelt de bal door. Klungelig pakt Mitsikostas de bal. Santamaría rent richting de bal. Santamaría draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Hoogeveen bokst de bal weg.

88e minuut.
Mitsikostas rent richting de bal. Santamaría onderschept slim de pass. Santamaría passt de bal in één keer door. Sklavakis is nu in balbezit. Sklavakis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOV2 57%, ΜΠΑΜΠΗΣ FC 43%.
MOV2 - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 0:1