Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-15 19:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: LuxMachina Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 875
LuxMachina TNT Dragon Tornado Club
Obrona Bok Tactiek BEZPIEKA
40% Balbezit 60%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.1 gemiddelde waardering 28.7
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Yuanyong speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Falsetti met de inworp. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales haalt uit met een fantastische trap. Huk bokst de bal weg.

12e minuut.
Restilla is nu in balbezit. Restilla geeft een lange en hoge pass. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Dylewski verovert de bal door een tackle van achteren. Dylewski draait met de bal, schiet en ... George kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dylewski heeft problemen om de bal te vangen. Dylewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Morales draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Huk trapt de bal weg. Sandulli rent richting de bal. Sandulli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Hamanowicz schiet op doel. George met een sublieme pass. Klungelig pakt Yuanyong de bal. Hamanowicz rent richting de bal. Hamanowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Sandulli probeert naar een medespeler te passen. Dylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dylewski geeft een hoge lob. Hamanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamanowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Rześny passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yuanyong met een snelle inworp. Wissink bereikt de bal nog maar net als eerste. Wissink draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Yuanyong met een snelle inworp. Falsetti rent richting de bal. Klungelig pakt Falsetti de bal. Falsetti draait met de bal, schiet en ... George werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LuxMachina - TNT Dragon Tornado Club 0:1

43e minuut.
Yuanyong probeert naar een medespeler te passen. Morales heeft problemen om de bal te vangen. Falsetti is nu in balbezit. Morales verovert de bal door een tackle van achteren. Morales schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LuxMachina 41%, TNT Dragon Tornado Club 59%.
LuxMachina - TNT Dragon Tornado Club 0:1

51e minuut.
Restilla probeert de bal met de borst te controleren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yuanyong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dylewski draait met de bal, schiet en ... George probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dylewski is nu in balbezit. Dylewski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Yuanyong verovert de bal door een tackle van achteren. Dylewski onderschept slim de pass. Dylewski speelt de bal door. Sandulli is nu in balbezit. Sandulli schiet op doel. George kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sandulli rent richting de bal. Sandulli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LuxMachina - TNT Dragon Tornado Club 0:2

58e minuut.
Kalisz rent richting de bal. Kalisz probeert naar een medespeler te passen. Magro rent richting de bal. Magro draait met de bal, schiet en ... Huk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
George speelt de bal door. Morales is nu in balbezit. Morales passt de bal met de wreef. Falsetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Falsetti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Yuanyong schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Falsetti met een harde bal richting middenveld. Wissink is nu in balbezit. Wissink draait met de bal, schiet en ... George verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wissink rent richting de bal. Wissink draait met de bal, schiet en ... George maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LuxMachina 45%, TNT Dragon Tornado Club 55%.
LuxMachina - TNT Dragon Tornado Club 0:2