Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-10 18:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Central
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 7119
Phoenix - U Craiova roxana.reddog
5-3-2-XMY Tactiek 53w2
58% Balbezit 42%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
10 Buitenspel 5
57.5 gemiddelde waardering 46.5
uitstekend Schieten matig
uitstekend Passen redelijk
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Muscă passt de bal met de wreef. Nuredini probeert naar een medespeler te passen. Raith rent richting de bal. Raith passt de bal in één keer door. Toader rent richting de bal. De bal raakt de paal. Toader bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Toader bereikt de bal nog maar net als eerste. Toader draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix - U Craiova - roxana.reddog 1:0

6e minuut.
Nuredini passt de bal in één keer door. Mănăilă verovert de bal door een tackle van achteren. Raith met een sublieme pass. Dimitrescu rent richting de bal. Dimitrescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Prăscan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Muscă raakt geblesseerd tijdens het duel. Raith met een snel genomen vrije trap. Toader is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hunal. Hunal krijgt een gele kaart. Toader is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Raith wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Nuredini onderschept slim de pass. Nuredini probeert naar een medespeler te passen. Toader rent richting de bal. Toader draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix - U Craiova - roxana.reddog 2:0

17e minuut.
Galindo geeft de bal voor. Raith is nu in balbezit. Raith probeert naar een medespeler te passen. Nuredini geeft een hoge lob. Toader springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Şoimaru onderschept slim de pass. Truszczyński onderschept slim de pass. Truszczyński probeert naar een medespeler te passen. Kántor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kántor schiet op doel. Dubiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Daar is Raith, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raith passt de bal zonder na te denken. Toader is nu in balbezit. Toader schiet op doel. Pulkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix - U Craiova - roxana.reddog 3:0

31e minuut.
Pontones neemt vlug de vrije trap. Raith kopt de bal weg. Nuredini is nu in balbezit. Nuredini draait met de bal, schiet en ... Pulkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Nuredini speelt de bal door. Raith rent richting de bal. Mănăilă maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Mănăilă moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mănăilă schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

40e minuut.
Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunal begaat een overtreding. Muscă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Raith zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Toader springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix - U Craiova - roxana.reddog 4:0

41e minuut.
Nuredini rent richting de bal. Nuredini probeert naar een medespeler te passen. Dimitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrescu haalt uit met een fantastische trap. Pulkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix - U Craiova - roxana.reddog 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phoenix - U Craiova 36%, roxana.reddog 64%.
Phoenix - U Craiova - roxana.reddog 5:0

46e minuut.
Giannini komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Hunal met de inworp. Flokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Flokas geeft een hoge lob. Dimitrescu rent richting de bal. Dimitrescu haalt uit met een fantastische trap. Pulkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Toader bereikt de bal nog maar net als eerste. Toader haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Prăscan geeft een lange en hoge pass. Palhinhas kopt de bal weg. Nieva is nu in balbezit. Toader verovert de bal door een tackle van achteren. Toader draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix - U Craiova - roxana.reddog 6:0

67e minuut.
Toader bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrescu rent richting de bal. Toader is nu in balbezit. Dimitrescu rent richting de bal. Dimitrescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Şoimaru is nu in balbezit. Nuredini verovert de bal door een tackle van achteren. Nuredini speelt de bal door. Toader rent richting de bal. Toader schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Nuredini passt de bal zonder na te denken. Giannini rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prăscan. Prăscan krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Muscă passt de bal zonder na te denken. Nuredini is nu in balbezit. Nuredini passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Giannini de bal. Giannini geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Toader rent richting de bal. Toader schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix - U Craiova - roxana.reddog 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phoenix - U Craiova 45%, roxana.reddog 55%.
Phoenix - U Craiova - roxana.reddog 7:0