Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-15 19:32
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: AC_Milan222 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 884
AC_Milan222 MC CXTREME
super Tactiek Yes
42% Balbezit 58%
86% Spel op eigen helft 14%
2 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
25.5 gemiddelde waardering 47.4
slecht Schieten goed
zwak Passen zeer goed
slecht Verdedigen redelijk


6e minuut.
Jačiunskas kopt de bal weg. Tovagliari probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Olthof de bal. Olthof schiet op doel. Petrocchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Stuhr bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuhr passt de bal met de wreef. Kózka rent richting de bal. Kózka draait met de bal, schiet en ... Petrocchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Petrocchi met een sublieme pass. Daar is Stuhr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stuhr probeert naar een medespeler te passen. Olthof bereikt de bal nog maar net als eerste. Olthof draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ebedli bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuhr verovert de bal door een tackle van achteren. Stuhr geeft een lange en hoge pass. Olthof maakt een snoekduik en kopt de bal. Petrocchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Sekwa rent richting de bal. Sekwa geeft de bal voor. Wescott heeft problemen om de bal te vangen. Olthof is nu in balbezit. Olthof schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Tovagliari passt de bal met de wreef. Olthof rent richting de bal. Olthof passt de bal zonder na te denken. Kózka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kózka schiet op doel. Petrocchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wescott bereikt de bal nog maar net als eerste. Kózka onderschept slim de pass. Kózka haalt uit met een fantastische trap. Petrocchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Stuhr passt de bal met de wreef. Kózka rent richting de bal. Wescott bereikt de bal nog maar net als eerste. Kózka onderschept slim de pass. Kózka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Sekwa met een sublieme pass. Klungelig pakt Sulea de bal. Skorża tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skorża krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Sekwa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kózka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kózka passt de bal in één keer door. Sulea is nu in balbezit. Sulea haalt uit met een fantastische trap. Petrocchi bokst de bal weg.

26e minuut.
Ebedli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sekwa met de inworp. Stuhr probeert naar een medespeler te passen. Kózka speelt de bal door. Petrocchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Olthof rent richting de bal. Olthof haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC_Milan222 - MC CXTREME 0:1

27e minuut.
Bzdyra met een sublieme pass. Daar is Olthof, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olthof haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC_Milan222 - MC CXTREME 0:2

28e minuut.
Sekwa met de inworp. Stuhr heeft problemen om de bal te vangen. Stuhr probeert naar een medespeler te passen. Olthof rent richting de bal. Olthof haalt uit met een fantastische trap. Petrocchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sulea is nu in balbezit. Sulea schiet op doel. Petrocchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Tovagliari neemt de hoekschop. Sulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulea speelt de bal door. Olthof bereikt de bal nog maar net als eerste. Olthof haalt uit met een fantastische trap. Petrocchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Vukolić geeft de bal voor. Langhe kopt de bal weg. Daar is Tovagliari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tovagliari geeft een lange en hoge pass. Sulea krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Stuhr heeft problemen om de bal te vangen. Lekgetho rent richting de bal. Lekgetho speelt de bal door. Sulea heeft problemen om de bal te vangen. Sulea geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
AC_Milan222 - MC CXTREME 0:3

42e minuut.
Klungelig pakt Wescott de bal. Tovagliari is nu in balbezit. Tovagliari passt de bal met de wreef. Daar is Olthof, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olthof schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC_Milan222 - MC CXTREME 0:4

45e minuut.
Konarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovagliari onderschept slim de pass. Tovagliari geeft de bal voor. Kózka rent richting de bal. Kózka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC_Milan222 89%, MC CXTREME 11%.
AC_Milan222 - MC CXTREME 0:4

48e minuut.
Klungelig pakt Kózka de bal. Horvăţ rent richting de bal. Kózka onderschept slim de pass. Kózka schiet op doel. Petrocchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC_Milan222 - MC CXTREME 0:5

51e minuut.
Jačiunskas rent richting de bal. Jačiunskas geeft de bal voor. Kózka is nu in balbezit. Kózka schiet op doel. Petrocchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC_Milan222 - MC CXTREME 0:6

58e minuut.
Kózka speelt de bal door. Horvăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvăţ geeft een hoge lob. Daar is Tovagliari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tovagliari geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Lekgetho passt de bal in één keer door. Tovagliari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovagliari met een sublieme pass. Sulea rent richting de bal. Sulea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Petrocchi met een sublieme pass. Klungelig pakt Sekwa de bal. Sekwa passt de bal in één keer door. Kózka rent richting de bal. Kózka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Wescott geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sekwa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stuhr rent richting de bal. Stuhr haalt uit met een fantastische trap. Petrocchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Tovagliari geeft de bal voor. Petrocchi met een sublieme pass. Jačiunskas kopt de bal weg. Olthof heeft problemen om de bal te vangen. Olthof schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Olthof is nu in balbezit. Kózka bereikt de bal nog maar net als eerste. Olthof bereikt de bal nog maar net als eerste. Kózka rent richting de bal. Kózka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC_Milan222 - MC CXTREME 0:7

76e minuut.
Tovagliari verovert de bal door een tackle van achteren. Tovagliari geeft de bal voor. Olthof kopt de bal weg. Kózka is nu in balbezit. Kózka schiet op doel. Petrocchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Tovagliari passt de bal met de wreef. Sulea rent richting de bal. Sulea speelt de bal door. Olthof is nu in balbezit. Olthof haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC_Milan222 - MC CXTREME 0:8

90e minuut.
Possato geeft de bal voor. Bzdyra controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Lekgetho neemt vlug de vrije trap. Kózka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kózka draait met de bal, schiet en ... Petrocchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC_Milan222 82%, MC CXTREME 18%.
AC_Milan222 - MC CXTREME 0:8