Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-13 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Siron Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 3479
Siron LV`s Real Madrid
4-3-3-S Tactiek OB1
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
42.3 gemiddelde waardering 45.1
good Schieten solid
good Passen solid
good Verdedigen good


16e minuut.
Holca speelt de bal door. Răduţă is nu in balbezit. Şoneriu speelt de bal door. Vlada bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlada haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Trung Hạnh probeert naar een medespeler te passen. Răduţă is nu in balbezit. Răduţă passt de bal zonder na te denken. Küng bereikt de bal nog maar net als eerste. Küng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bojin kopt de bal weg. Ionele heeft problemen om de bal te vangen. Küng is nu in balbezit. Vlada is nu in balbezit. Vlada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Răduţă probeert naar een medespeler te passen. Şoneriu is nu in balbezit. Şoneriu passt de bal met de wreef. Küng rent richting de bal. Küng draait met de bal, schiet en ... Copită probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Şoneriu met de inworp. Răduţă geeft de bal voor. Matsuyo heeft problemen om de bal te vangen. Priceputu is nu in balbezit. Priceputu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Valerie bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerie geeft een lange en hoge pass. Şoneriu met een sublieme pass. Küng bereikt de bal nog maar net als eerste. Küng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Răduţă speelt de bal door. Küng rent richting de bal. Matsuyo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Küng is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Răduţă legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Copită probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Siron - LV`s Real Madrid 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siron 61%, LV`s Real Madrid 39%.
Siron - LV`s Real Madrid 0:1

48e minuut.
Şoneriu is nu in balbezit. Şoneriu passt de bal met de wreef. Răduţă probeert naar een medespeler te passen. Küng rent richting de bal. Küng haalt uit met een fantastische trap. Copită bokst de bal weg.

62e minuut.
Băcilă geeft een lange en hoge pass. Fahlefeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduţă maakt een afschuwelijke overtreding. Fahlefeld wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

76e minuut.
Buitenspel voor Lepetit. Goede buitenspelval van de verdediging. Olăroiu komt het veld opgelopen. Rurkowski komt het veld opgelopen. Boldescu komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Băcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionele onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Vornicu ... Strafschop! Ionele is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Petrache neemt zijn aanloop. Troester probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Siron - LV`s Real Madrid 1:1

79e minuut.
Vornicu geeft een lange en hoge pass. Küng rent richting de bal. Küng met een sublieme pass. Vlada is nu in balbezit. Vlada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Boldescu stond buitenspel. Holca neemt vlug de vrije trap. Küng rent richting de bal. Küng haalt uit met een fantastische trap. Copită maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Copită trapt de bal weg van het doel. Rurkowski kopt de bal weg. Boldescu rent richting de bal. Petrache is nu in balbezit. Petrache schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Rurkowski draait met de bal, schiet en ... Eftimie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Selmi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Holca de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siron 63%, LV`s Real Madrid 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Siron - LV`s Real Madrid 1:1