Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-10 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Real Beckham C-ta Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8506
Real Beckham C-ta Alliansplast
5-2-1L-2 Tactiek Oborona
57% Balbezit 43%
45% Spel op eigen helft 55%
19 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 51.4
formidable Schieten very good
solid Passen very good
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Paglia verovert de bal door een tackle van achteren. Paglia passt de bal met de wreef. Zaroda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaroda haalt uit met een fantastische trap. Chulanau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Beckham C-ta - Alliansplast 1:0

8e minuut.
Fonzi heeft problemen om de bal te vangen. Ilca verovert de bal door een tackle van achteren. Ilca geeft een lange en hoge pass. Zaroda rent richting de bal. Zaroda schiet op doel. Chulanau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jasina is nu in balbezit. Jasina draait met de bal, schiet en ... Chulanau maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Zada geeft de bal voor. Zaroda is nu in balbezit. Klungelig pakt Zaroda de bal. Zaroda schiet op doel. Chulanau probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Mentorski is nu in balbezit. Leonte geeft een hoge lob. Zaroda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaroda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Beckham C-ta - Alliansplast 2:0

18e minuut.
Zubchonak rent richting de bal. Leonte onderschept slim de pass. Leonte passt de bal zonder na te denken. Paglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Paglia haalt uit met een fantastische trap. Chulanau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Mentorski rent richting de bal. Usachonak onderschept slim de pass. Leonte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leonte krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Paglia passt de bal in één keer door. Jasina is nu in balbezit. Usachonak maakt een afschuwelijke overtreding. Usachonak krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Zachariáš is nu in balbezit. Zachariáš passt de bal zonder na te denken. Zaroda rent richting de bal. Zaroda draait met de bal, schiet en ... Chulanau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Beckham C-ta - Alliansplast 3:0

28e minuut.
Fonzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachariáš onderschept slim de pass. Zachariáš passt de bal met de wreef. Jasina bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasina draait met de bal, schiet en ... Chulanau bokst de bal weg. Zaroda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaroda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Beckham C-ta - Alliansplast 4:0

33e minuut.
Kurackevich probeert naar een medespeler te passen. Stravopodis bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonte maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Leonte moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Leonte schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

33e minuut.
Stravopodis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Usachonak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fonzi kopt de bal weg. Baleiro rent richting de bal. Baleiro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Beckham C-ta - Alliansplast 4:1

38e minuut.
Mentorski geeft een lange en hoge pass. Paglia met een sublieme pass. Jasina rent richting de bal. Jasina draait met de bal, schiet en ... Chulanau werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Zada onderschept slim de pass. Zada geeft een hoge lob. Zaroda is nu in balbezit. Zaroda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Paglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paglia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Beckham C-ta - Alliansplast 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Beckham C-ta 47%, Alliansplast 53%.
Real Beckham C-ta - Alliansplast 5:1

46e minuut.
Kłopot komt het veld opgelopen. Szmidt komt het veld opgelopen. Camîsan komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Kurackevich met de inworp. Zubchonak rent richting de bal. Ilca met een sublieme pass. Zaroda rent richting de bal. Zaroda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Ilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilca geeft een lange en hoge pass. Kurackevich kopt de bal weg. Fonzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonzi draait met de bal, schiet en ... Badarică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Kurackevich de bal onder controle te krijgen. Kłopot speelt de bal door. Paglia rent richting de bal. Paglia schiet op doel. Chulanau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Camîsan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Butcaru komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Zachariáš speelt de bal door. Baleiro probeert naar een medespeler te passen. Zaroda heeft problemen om de bal te vangen. Zaroda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Beckham C-ta - Alliansplast 6:1

79e minuut.
Tofan geeft een hoge lob. Szatmári heeft problemen om de bal te vangen. Zaroda rent richting de bal. Zaroda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Beckham C-ta - Alliansplast 7:1

85e minuut.
Zaroda kopt de bal weg. Kłopot is nu in balbezit. Szatmári begaat een overtreding. Kłopot is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kłopot komt bij de bal en schiet. Paal! Chulanau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Beckham C-ta 43%, Alliansplast 57%.
Real Beckham C-ta - Alliansplast 7:1