Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-15 19:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Deus Ex Machina Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1795
Deus Ex Machina Béziers
532 Tactiek 442
41% Balbezit 59%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.8 gemiddelde waardering 36.5
weak Schieten adequate
average Passen good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Gougeon met een sublieme pass. Firoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Firoud passt de bal in één keer door. Gougeon rent richting de bal. Gougeon draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Gillot kopt de bal weg. Rijsseghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordier speelt de bal door. Raynal bereikt de bal nog maar net als eerste. Raynal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Rijsseghem is nu in balbezit. Rijsseghem passt de bal met de wreef. Raynal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordier is nu in balbezit. Cordier draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Lacroix speelt de bal door. Firoud rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cuvelier. Firoud raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

39e minuut.
Moreira met een sublieme pass. Héjjas kopt de bal weg. Neveu heeft problemen om de bal te vangen. Raynal is nu in balbezit. Raynal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deus Ex Machina - Béziers 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deus Ex Machina 62%, Béziers 38%.
Deus Ex Machina - Béziers 0:1

52e minuut.
Raynal met een sublieme pass. Héjjas is nu in balbezit. Héjjas passt de bal in één keer door. Cordier rent richting de bal. Cordier schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bony is nu in balbezit. Bony geeft een hoge lob. Cuvelier rent richting de bal. Héjjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Héjjas geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cordier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deus Ex Machina - Béziers 0:2

61e minuut.
Binet passt de bal in één keer door. Vanzolini speelt de bal door. Héjjas probeert naar een medespeler te passen. Raynal rent richting de bal. Raynal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gillot met de inworp. Gougeon speelt de bal door. Gillot bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillot geeft een hoge lob. Moreira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Weber zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rijsseghem is nu in balbezit. Rijsseghem passt de bal in één keer door. Raynal is nu in balbezit. Raynal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deus Ex Machina - Béziers 0:3

75e minuut.
Bony verovert de bal door een tackle van achteren. Bony geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Héjjas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vanzolini geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Neveu geeft de bal voor. Raynal controleert de bal met de borst. Cordier rent richting de bal. Cordier haalt uit met een fantastische trap. Moreira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deus Ex Machina - Béziers 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deus Ex Machina 66%, Béziers 34%.
Deus Ex Machina - Béziers 0:4