Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-15 19:33
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Szachcior Bródno Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3675
Szachcior Bródno AC TurboTurbine
5def_wer2 Tactiek Relax3Sturm
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 7
52.4 gemiddelde waardering 50.5
solid Schieten very good
adequate Passen good
very good Verdedigen solid


9e minuut.
Pejas met een sublieme pass. Pfriem is nu in balbezit. Giacomelli maakt een afschuwelijke overtreding. Giacomelli krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Markač heeft problemen om de bal te vangen. Caro rent richting de bal. Caro geeft de bal voor. Bäthge bereikt de bal nog maar net als eerste. Bäthge haalt uit met een fantastische trap. Vuletić bokst de bal weg.

43e minuut.
Giacomelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomelli passt de bal in één keer door. Markač is nu in balbezit. Polski is nu in balbezit. Polski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bäthge stond buitenspel. Waalkens maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Munerati is nu in balbezit. Mantar verovert de bal door een tackle van achteren. Mantar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szachcior Bródno 47%, AC TurboTurbine 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Szachcior Bródno - AC TurboTurbine 0:0

47e minuut.
Kenzhebek geeft de bal voor. Klungelig pakt Valko de bal. Andreucci met een sublieme pass. Pejas is nu in balbezit. Pejas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Odrowąż heeft problemen om de bal te vangen. Giacomelli rent richting de bal. Giacomelli passt de bal met de wreef. Markač rent richting de bal. Markač geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Polski is nu in balbezit. Polski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachcior Bródno - AC TurboTurbine 1:0

63e minuut.
Feraru is nu in balbezit. Feraru geeft de bal voor. Munerati bereikt de bal nog maar net als eerste. Polski is nu in balbezit. Polski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Bäthge is nu in balbezit. Rîuleţ rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Abuda ... Strafschop! Abuda krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Bailly speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Rîuleţ de bal onder controle te krijgen. Anh Đức geeft de bal voor. Kenzhebek geeft een lange en hoge pass. Pejas kopt de bal weg. Vuletić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Andreucci is nu in balbezit. Rîuleţ rent richting de bal. Abuda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rîuleţ is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bäthge kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Vuletić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szachcior Bródno 52%, AC TurboTurbine 48%.
Szachcior Bródno - AC TurboTurbine 1:0