Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-13 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Olimpykes Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2919
Olimpykes Villarreal FC
1-4-6-0 Tactiek efc
32% Balbezit 68%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
26.6 gemiddelde waardering 49.6
weak Schieten very good
weak Passen solid
average Verdedigen very good


3e minuut.
Szupin is nu in balbezit. Szupin passt de bal met de wreef. Türkerler heeft problemen om de bal te vangen. Türkerler geeft de bal voor. Pattavina maakt een snoekduik en kopt de bal. Zięcik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpykes - Villarreal FC 0:1

5e minuut.
Amâncio rent richting de bal. Szupin verovert de bal door een tackle van achteren. Szupin geeft een lange en hoge pass. Carpintero is nu in balbezit. Carpintero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Rozanov kopt de bal weg. Pattavina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattavina geeft de bal voor. Carpintero rent richting de bal. Carpintero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Rozanov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ross. Rozanov raakt geblesseerd tijdens het duel. Short met een snel genomen vrije trap. Pattavina is nu in balbezit. Pattavina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Zięcik niet meer kan verder spelen. Fulcon komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Barbu rent richting de bal. Carpintero verovert de bal door een tackle van achteren. Carpintero schiet op doel. Palomón probeert de bal aan de voet te houden. Fulcon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpykes - Villarreal FC 0:2

36e minuut.
Rozanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Rozanov de bal. Rozanov geeft een hoge lob. Carpintero is nu in balbezit. Carpintero haalt uit met een fantastische trap. Fulcon bokst de bal weg.

44e minuut.
Szupin passt de bal met de wreef. Daar is Rozanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rozanov geeft de bal voor. Carpintero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpintero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpykes - Villarreal FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpykes 77%, Villarreal FC 23%.
Olimpykes - Villarreal FC 0:3

46e minuut.
Rozanov heeft problemen om de bal te vangen. Rozanov met een sublieme pass. Short rent richting de bal. Rozanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozanov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Carpintero draait met de bal, schiet en ... Wojewódzki heeft problemen om de bal te vangen. Sacramento is nu in balbezit. Carpintero onderschept slim de pass. Carpintero draait met de bal, schiet en ... Fulcon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Inworp. Türkerler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Szupin de bal. Szupin geeft een lange en hoge pass. Pattavina krijgt zijn hoofd ertegen. Fulcon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Daar is Barbu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szupin is nu in balbezit. Carpintero rent richting de bal. Carpintero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
van Stee bereikt de bal nog maar net als eerste. van Stee passt de bal met de wreef. Türkerler bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkerler geeft de bal voor. Pattavina maakt een snoekduik en kopt de bal. Fulcon bokst de bal weg.

61e minuut.
Türkerler bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkerler geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wojewódzki de bal. Pattavina rent richting de bal. Pattavina schiet op doel. Fulcon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Palomón geeft een lange en hoge pass. Rozanov kopt de bal weg. Pattavina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattavina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Türkerler rent richting de bal. Türkerler geeft een hoge lob. Wojewódzki kopt de bal weg. Szupin rent richting de bal. Türkerler geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Short probeert naar een medespeler te passen. Türkerler rent richting de bal. Türkerler geeft de bal voor. Klungelig pakt Pattavina de bal. Pattavina draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpykes - Villarreal FC 0:4

76e minuut.
Wojewódzki heeft problemen om de bal te vangen. Carpintero rent richting de bal. Amâncio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Carpintero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carpintero kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpykes - Villarreal FC 0:5

79e minuut.
Szupin speelt de bal door. Türkerler bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkerler geeft de bal voor. Pattavina krijgt zijn hoofd ertegen. Fulcon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpykes - Villarreal FC 0:6

80e minuut.
Limonada bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpintero verovert de bal door een tackle van achteren. Jirón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jirón krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Türkerler heeft problemen om de bal te vangen. Palomón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Türkerler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. van Stee zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Carpintero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpintero draait met de bal, schiet en ... Fulcon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Rozanov geeft een lange en hoge pass. Palomón bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpintero onderschept slim de pass. Carpintero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpykes - Villarreal FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpykes 93%, Villarreal FC 7%.
Olimpykes - Villarreal FC 0:7