Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-15 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Brianza Alcoolica
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2905
Inter Ambroziana united mihailesti
5.2.1.2 se stie Tactiek c12
46% Balbezit 54%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 11
33.5 gemiddelde waardering 41.8
average Schieten very good
weak Passen solid
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Căpăţână met een sublieme pass. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepero begaat een overtreding. Căpăţână raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

4e minuut.
Prusek verovert de bal door een tackle van achteren. Prusek probeert naar een medespeler te passen. Cepero is nu in balbezit. Cepero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Cepero kopt de bal weg. Ignatescu probeert de bal aan de voet te houden. Pakizer is nu in balbezit. Pakizer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - united mihailesti 0:1

15e minuut.
Karyś onderschept slim de pass. Karyś geeft de bal voor. Cepero rent richting de bal. Cepero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - united mihailesti 0:2

17e minuut.
Brownhill passt de bal zonder na te denken. Skafarek is nu in balbezit. Skafarek geeft een hoge lob. Cepero bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Cepero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - united mihailesti 0:3

19e minuut.
Floricioiu met de inworp. Pakizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakizer passt de bal zonder na te denken. Cepero rent richting de bal. Cepero schiet op doel. De bal raakt de paal. Apostolescu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - united mihailesti 0:4

23e minuut.
Chipende geeft een hoge lob. Ignatescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Apostolescu de bal. Cepero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pakizer rent richting de bal. Pakizer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cepero rent richting de bal. Cepero geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Floricioiu is nu in balbezit. Ovidiu verovert de bal door een tackle van achteren. Ovidiu geeft een hoge lob. Cepero maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - united mihailesti 0:5

33e minuut.
Brownhill met de inworp. Pakizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Maricescu ... Strafschop! Pakizer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pakizer zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Brownhill neemt de hoekschop. Cepero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepero haalt uit met een fantastische trap. Apostolescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - united mihailesti 0:6

37e minuut.
Chipende met een snelle inworp. Cepero is nu in balbezit. Maricescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepero onderschept slim de pass. Cepero haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Cepero draait met de bal, schiet en ... Apostolescu probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chipende zal de hoekschop nemen. Pakizer kopt de bal weg. Piruşca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Cepero is nu in balbezit. Paal! Cepero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - united mihailesti 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Ambroziana 82%, united mihailesti 18%.
Inter Ambroziana - united mihailesti 0:7

49e minuut.
Klungelig pakt Skafarek de bal. Skafarek passt de bal in één keer door. Ovidiu rent richting de bal. Brownhill onderschept slim de pass. Brownhill geeft een hoge lob. Piruşca bokst de bal weg.

53e minuut.
Maricescu is nu in balbezit. Idoraş is nu in balbezit. Idoraş passt de bal zonder na te denken. Cepero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepero draait met de bal, schiet en ... Piruşca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pakizer is nu in balbezit. Pakizer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - united mihailesti 0:8

55e minuut.
Grozăvescu onderschept slim de pass. Negoescu begaat een overtreding. Grozăvescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Floricioiu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cepero rent richting de bal. Cepero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - united mihailesti 0:9

66e minuut.
Chipende is nu in balbezit. Chipende geeft de bal voor. Apostolescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cepero rent richting de bal. Cepero schiet op doel. Piruşca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pakizer rent richting de bal. Pakizer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - united mihailesti 0:10

79e minuut.
Prusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Prusek geeft een lange en hoge pass. Pakizer kopt de bal weg. Cepero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Maricescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maricescu speelt de bal door. Chipende met een sublieme pass. Klungelig pakt Pakizer de bal. Pakizer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Ambroziana 74%, united mihailesti 26%.
Inter Ambroziana - united mihailesti 0:10