Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-13 19:38
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Estadio WP
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 10061
Chłopcy do Bicia Czwartkowcy
the special one Tactiek 352
43% Balbezit 57%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.1 gemiddelde waardering 54.6
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Solano geeft een hoge lob. Moriyasu probeert naar een medespeler te passen. Geszczyński kopt de bal weg. Csató kan de bal niet met de borst controleren. Csató draait met de bal, schiet en ... Orsa bokst de bal weg.

10e minuut.
Tausen geeft de bal voor. Klungelig pakt Filipescu de bal. Barone geeft een lange en hoge pass. Csató bereikt de bal nog maar net als eerste. Csató draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano passt de bal met de wreef. Chantzakos geeft een lange en hoge pass. Tausen is nu in balbezit. Tausen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Veitía met een sublieme pass. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano passt de bal in één keer door. Meyern rent richting de bal. Meyern schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Veitía raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Burdon komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Isach onderschept slim de pass. Isach speelt de bal door. Saro bereikt de bal nog maar net als eerste. Saro geeft een hoge lob. Meyern geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Geszczyński is nu in balbezit. Barone speelt de bal door. Csató bereikt de bal nog maar net als eerste. Csató draait met de bal, schiet en ... Orsa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chłopcy do Bicia - Czwartkowcy 1:0

45e minuut.
Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone passt de bal met de wreef. Domagała bereikt de bal nog maar net als eerste. Domagała haalt uit met een fantastische trap. Orsa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chłopcy do Bicia - Czwartkowcy 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chłopcy do Bicia 50%, Czwartkowcy 50%.
Chłopcy do Bicia - Czwartkowcy 2:0

50e minuut.
Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdon verovert de bal door een tackle van achteren. Burdon speelt de bal door. Tausen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tausen schiet op doel. Moriyasu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tausen rent richting de bal. Tausen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Isach kan de bal niet met de borst controleren. Csató bereikt de bal nog maar net als eerste. Csató passt de bal zonder na te denken. Domagała is nu in balbezit. Domagała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chłopcy do Bicia - Czwartkowcy 3:0

54e minuut.
Crişan passt de bal zonder na te denken. Chmielak is nu in balbezit. Chmielak speelt de bal door. Geszczyński is nu in balbezit. Geszczyński haalt uit met een fantastische trap. Orsa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Isach speelt de bal door. Saro rent richting de bal. Saro passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Isach de bal. Isach geeft een hoge lob. Moriyasu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Saro probeert naar een medespeler te passen. Barone speelt de bal door. Geszczyński is nu in balbezit. Domagała bereikt de bal nog maar net als eerste. Domagała draait met de bal, schiet en ... Orsa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chłopcy do Bicia 54%, Czwartkowcy 46%.
Chłopcy do Bicia - Czwartkowcy 3:0