Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-16 10:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Misr
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6961
Misr Ghana
Memnon Tactiek essien
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
68.4 gemiddelde waardering 51
outstanding Schieten adequate
very good Passen solid
brilliant Verdedigen very good


13e minuut.
Dogbe rent richting de bal. El-Mahdy onderschept slim de pass. El-Mahdy speelt de bal door. Zahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahid draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Inworp. Zahid zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gawdat geeft de bal voor. El-Atrash springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr - Ghana 1:0

19e minuut.
Gawdat is nu in balbezit. Thompson is nu in balbezit. Gawdat verovert de bal door een tackle van achteren. Gawdat geeft een lange en hoge pass. Yunus maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr - Ghana 2:0

22e minuut.
Gawdat is nu in balbezit. Gawdat passt de bal in één keer door. Yunus is nu in balbezit. Yunus schiet op doel. Brown probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr - Ghana 3:0

28e minuut.
Gawdat is nu in balbezit. Gawdat geeft een hoge lob. Yunus bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gawdat zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Daar is Foley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawdat is nu in balbezit. Gawdat probeert naar een medespeler te passen. Yunus rent richting de bal. Yunus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gawdat neemt de hoekschop. El-Atrash springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr - Ghana 4:0

37e minuut.
Abdel Megeed onderschept slim de pass. Abdel Megeed passt de bal in één keer door. Fuseini bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Atrash onderschept slim de pass. El-Atrash draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
El-Mahdy kan de bal niet met de borst controleren. El-Mahdy passt de bal in één keer door. Zahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahid geeft de bal voor. Yunus maakt een snoekduik en kopt de bal. Brown bokst de bal weg. El-Atrash is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Odamtten ... Strafschop! Odamtten krijgt een gele kaart. El-Atrash is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. El-Atrash neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Brown probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr - Ghana 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misr 40%, Ghana 60%.
Misr - Ghana 5:0

51e minuut.
Gawdat geeft een lange en hoge pass. Daar is Fuseini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Atrash is nu in balbezit. El-Atrash draait met de bal, schiet en ... Brown maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr - Ghana 6:0

55e minuut.
Inworp. Medhat met de inworp. Gawdat geeft de bal voor. El-Atrash krijgt zijn hoofd ertegen. Brown probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
El-Mahdy passt de bal met de wreef. Zahid is nu in balbezit. Zahid geeft een hoge lob. El-Atrash bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Atrash schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Medhat bereikt de bal nog maar net als eerste. Medhat geeft een lange en hoge pass. Yunus is nu in balbezit. Yunus schiet op doel. Brown maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Thompson geeft een hoge lob. Sarfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdel Megeed onderschept slim de pass. Abdel Megeed geeft een hoge lob. El-Mahdy kopt de bal weg. Brown probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
El-Mahdy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bashshar komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Odamtten is nu in balbezit. El-Atrash onderschept slim de pass. Yunus rent richting de bal. Yunus schiet op doel. Brown probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr - Ghana 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misr 36%, Ghana 64%.
Misr - Ghana 7:0