Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-13 19:39
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: GKS Tychy II Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1012
GKS Tychy II Mysłowiczanka `91
352 Tactiek barca
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 43.5
zeer goed Schieten uitstekend
matig Passen matig
redelijk Verdedigen goed


3e minuut.
Oruclu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Paganini de bal. Paganini met een sublieme pass. Pletosu rent richting de bal. Pletosu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gibbage speelt de bal door. Oruclu speelt de bal door. Pletosu rent richting de bal. Pletosu haalt uit met een fantastische trap. Gibbage probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy II - Mysłowiczanka `91 0:1

9e minuut.
Mąkosza probeert naar een medespeler te passen. Gordo speelt de bal door. Vosmaer rent richting de bal. Sosna verovert de bal door een tackle van achteren. Sosna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Atak speelt de bal door. Kaferski speelt de bal door. Pletosu is nu in balbezit. Pletosu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy II - Mysłowiczanka `91 0:2

14e minuut.
Atak verovert de bal door een tackle van achteren. Atak passt de bal zonder na te denken. Oruclu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oruclu geeft een hoge lob. Pletosu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy II - Mysłowiczanka `91 0:3

16e minuut.
Toro met een sublieme pass. Rogoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoveanu passt de bal zonder na te denken. Nadolsky rent richting de bal. Nadolsky schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bellofiore kopt de bal weg. Nadolsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolsky draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy II - Mysłowiczanka `91 1:3

27e minuut.
Mąkosza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rogoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoveanu speelt de bal door. Sosna rent richting de bal. Sosna draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Mąkosza met een sublieme pass. Nadolsky rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oruclu. Oruclu krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Nadolsky raakt geblesseerd tijdens het duel. Banovic zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Acaroğlu de bal. Marysek speelt de bal door. Nadolsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolsky haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy II 38%, Mysłowiczanka `91 62%.
GKS Tychy II - Mysłowiczanka `91 1:3

47e minuut.
Gordo rent richting de bal. Gordo passt de bal met de wreef. Nadolsky met een sublieme pass. Sosna is nu in balbezit. Sosna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Pletosu verovert de bal door een tackle van achteren. Atak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletosu met een sublieme pass. Paganini is nu in balbezit. Paganini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Arpina komt het veld opgelopen. Barahona komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Nadolsky is nu in balbezit. Oruclu onderschept slim de pass. Oruclu geeft een hoge lob. Pletosu heeft problemen om de bal te vangen. Pletosu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Paras bereikt de bal nog maar net als eerste. Paras passt de bal met de wreef. Barahona is nu in balbezit. Barahona schiet op doel. Gibbage probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Atak rent richting de bal. Atak passt de bal in één keer door. Pletosu rent richting de bal. Pletosu draait met de bal, schiet en ... Gibbage werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy II - Mysłowiczanka `91 1:4

70e minuut.
Arpina kopt de bal weg. Barahona probeert de bal aan de voet te houden. Kaferski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletosu verovert de bal door een tackle van achteren. Pletosu draait met de bal, schiet en ... Gibbage kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Acaroğlu geeft een lange en hoge pass. Pletosu kopt de bal weg. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy II - Mysłowiczanka `91 1:5

75e minuut.
Rogoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoveanu passt de bal in één keer door. Banovic met een sublieme pass. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bellofiore geeft een lange en hoge pass. Barahona is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaferski. Barahona raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Barahona kan niet meer verder spelen. Kaferski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kuterba komt het veld opgelopen. Butz komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Sosna raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Przybyś komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Butz kopt de bal weg. Mirecki heeft problemen om de bal te vangen. Pletosu rent richting de bal. Pletosu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy II - Mysłowiczanka `91 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy II 49%, Mysłowiczanka `91 51%.
GKS Tychy II - Mysłowiczanka `91 1:6