Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-15 13:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: BAPAKMU FC Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 640
BAPAKMU FC Betadine fc
523 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 26.7
matig Schieten goed
matig Passen zwak
zwak Verdedigen matig


12e minuut.
Hariantoko passt de bal zonder na te denken. Anwar rent richting de bal. Dahlem verovert de bal door een tackle van achteren. Dahlem schiet op doel. Malin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BAPAKMU FC - Betadine fc 0:1

13e minuut.
Effendi is nu in balbezit. Effendi met een sublieme pass. Klungelig pakt Pérez Muñoz de bal. Dahlem verovert de bal door een tackle van achteren. Dahlem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BAPAKMU FC - Betadine fc 0:2

15e minuut.
Malin met een sublieme pass. Hariantoko probeert de bal met de borst te controleren. Michalczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalczuk draait met de bal, schiet en ... Suprana probeert de bal aan de voet te houden. Tecuari bokst de bal weg.

40e minuut.
Pérez Muñoz is nu in balbezit. Pérez Muñoz geeft een hoge lob. Lares speelt de bal door. Michalczuk rent richting de bal. Michalczuk schiet op doel. Tecuari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAPAKMU FC 39%, Betadine fc 61%.
BAPAKMU FC - Betadine fc 0:2

48e minuut.
Hariantoko onderschept slim de pass. Hariantoko met een sublieme pass. Dahlem rent richting de bal. Dahlem schiet op doel. Malin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAPAKMU FC - Betadine fc 0:3

56e minuut.
Anwar geeft een hoge lob. Abu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Michalczuk rent richting de bal. Lares rent richting de bal. Lares schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kwietniak passt de bal met de wreef. Keleković is nu in balbezit. Keleković passt de bal in één keer door. Michalczuk rent richting de bal. Michalczuk draait met de bal, schiet en ... Tecuari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Abu rent richting de bal. Abu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Effendi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lares geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Tecuari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Keleković bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalczuk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hariantoko. Michalczuk roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Michalczuk kan niet meer verder spelen. Yakin komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Inworp. Manembu met een snelle inworp. Mordel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordel passt de bal in één keer door. Yakin probeert de bal met de borst te controleren.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Effendi rent richting de bal. Dahlem bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Dahlem de bal. Dahlem haalt uit met een fantastische trap. Malin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAPAKMU FC 38%, Betadine fc 62%.
BAPAKMU FC - Betadine fc 0:3