Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-15 16:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: HAYER FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6647
HAYER kridla sovietov KGB
2 Tactiek T-34
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
54.4 gemiddelde waardering 52.2
solid Schieten very good
solid Passen good
very good Verdedigen solid


9e minuut.
Na een snelle pass probeert Bajer de bal onder controle te krijgen. Kurzentsov rent richting de bal. Kurzentsov passt de bal zonder na te denken. Tziolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tziolis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Proper met een sublieme pass. Khachikyan is nu in balbezit. Kolodin begaat een overtreding. Kolodin krijgt een gele kaart. Khachikyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Proper met een snel genomen vrije trap. Bajer kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Adalı geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crhák met de inworp. Bajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajer schiet op doel. Detter bokst de bal weg.

18e minuut.
Androni verovert de bal door een tackle van achteren. Androni geeft een lange en hoge pass. Tziolis is nu in balbezit. Tziolis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HAYER - kridla sovietov KGB 0:1

24e minuut.
Šnajder met een sublieme pass. Estacio is nu in balbezit. Pyskaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Tziolis onderschept slim de pass. Tziolis draait met de bal, schiet en ... Lemus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Chudy onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurzentsov met een snelle inworp. Tziolis rent richting de bal. Tziolis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Proper kopt de bal weg. Contreras rent richting de bal. Contreras geeft de bal voor. Estacio is nu in balbezit. Estacio draait met de bal, schiet en ... Lemus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Crhák probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Proper de bal. Proper passt de bal zonder na te denken. Navasardyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Navasardyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HAYER 45%, kridla sovietov KGB 55%.
HAYER - kridla sovietov KGB 0:1

52e minuut.
Detter met een sublieme pass. Proper kopt de bal weg. Klungelig pakt Contreras de bal. Khachikyan is nu in balbezit. Khachikyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Androni met de inworp. Hariton controleert de bal met de borst. Hariton speelt de bal door. Estacio is nu in balbezit. Estacio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Semak verovert de bal door een tackle van achteren. Semak probeert naar een medespeler te passen. Tziolis rent richting de bal. Estacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Estacio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Semak speelt de bal door. Šnajder is nu in balbezit. Šnajder passt de bal in één keer door. Estacio is nu in balbezit. Estacio draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Kolodin kopt de bal weg. Šnajder bereikt de bal nog maar net als eerste. Šnajder probeert naar een medespeler te passen. Hariton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariton passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Lemus trapt de bal weg van het doel. Proper bereikt de bal nog maar net als eerste. Proper passt de bal met de wreef. Daar is Crhák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crhák geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HAYER 43%, kridla sovietov KGB 57%.
HAYER - kridla sovietov KGB 0:1