Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-15 19:14
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ATLÉTA ARÉNA
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 8741
FC. ATLETRIKÓ*** Funky Boys
ute001 Tactiek ISABELL
47% Balbezit 53%
28% Spel op eigen helft 72%
24 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.5 gemiddelde waardering 49.9
brilliant Schieten good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen good


11e minuut.
Leitner passt de bal in één keer door. Aeschlimann heeft problemen om de bal te vangen. Aeschlimann geeft een lange en hoge pass. Daar is Torres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torres haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Zmaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Patarroyo onderschept slim de pass. Patarroyo probeert naar een medespeler te passen. Aeschlimann is nu in balbezit. Aeschlimann geeft de bal voor. Dylewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. ATLETRIKÓ*** - Funky Boys 1:0

15e minuut.
Zamboni geeft een lange en hoge pass. Zmaj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Torres geeft een hoge lob. Posa rent richting de bal. Posa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Petruţ onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. ATLETRIKÓ*** - Funky Boys 2:0

16e minuut.
Morrison passt de bal zonder na te denken. Guderzo rent richting de bal. Guderzo geeft de bal voor. Salgado heeft problemen om de bal te vangen. Salgado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Patarroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Patarroyo geeft een hoge lob. Aeschlimann rent richting de bal. Aeschlimann geeft een lange en hoge pass. Posa maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Zamboni kopt de bal weg. Scándolo rent richting de bal. Scándolo geeft een lange en hoge pass. Salgado is nu in balbezit. Salgado schiet op doel. Dylewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Petruţ geeft de bal voor. Daar is Zmaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aeschlimann met een sublieme pass. Salgado is nu in balbezit. Salgado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Verkoppen verovert de bal door een tackle van achteren. Verkoppen probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Scándolo de bal onder controle te krijgen. Posa is nu in balbezit. Posa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Kiprich probeert naar een medespeler te passen. Scándolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scándolo geeft de bal voor. Salgado maakt een snoekduik en kopt de bal. Dylewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. ATLETRIKÓ*** - Funky Boys 3:0

36e minuut.
Stellini kopt de bal weg. Verkoppen onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stoch geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stellini springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Mocsáry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Posa bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres is nu in balbezit. Posa is nu in balbezit. Posa draait met de bal, schiet en ... Dylewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. ATLETRIKÓ*** - Funky Boys 4:0

39e minuut.
Aeschlimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Aeschlimann geeft een hoge lob. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres draait met de bal, schiet en ... Dylewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. ATLETRIKÓ*** - Funky Boys 5:0

40e minuut.
Aeschlimann onderschept slim de pass. Aeschlimann speelt de bal door. Scándolo heeft problemen om de bal te vangen. Scándolo geeft een lange en hoge pass. Salgado krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Stoch rent richting de bal. Scándolo verovert de bal door een tackle van achteren. Scándolo speelt de bal door. Posa rent richting de bal. Posa schiet op doel. Dylewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Torres rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. ATLETRIKÓ*** - Funky Boys 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. ATLETRIKÓ*** 23%, Funky Boys 77%.
FC. ATLETRIKÓ*** - Funky Boys 6:0

51e minuut.
Morrison rent richting de bal. Morrison passt de bal zonder na te denken. Stoch met een sublieme pass. Goswami rent richting de bal. Goswami schiet op doel. Mocsáry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Leitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Márialigeti probeert naar een medespeler te passen. Scándolo rent richting de bal. Scándolo geeft de bal voor. Salgado springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. ATLETRIKÓ*** - Funky Boys 7:0

57e minuut.
Patarroyo geeft de bal voor. Aeschlimann rent richting de bal. Aeschlimann passt de bal in één keer door. Salgado rent richting de bal. Salgado haalt uit met een fantastische trap. Dylewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Zamboni de bal. Posa is nu in balbezit. Posa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. ATLETRIKÓ*** - Funky Boys 8:0

61e minuut.
Petruţ verovert de bal door een tackle van achteren. Aeschlimann probeert naar een medespeler te passen. Salgado is nu in balbezit. Salgado haalt uit met een fantastische trap. Dylewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. ATLETRIKÓ*** - Funky Boys 9:0

64e minuut.
Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado passt de bal met de wreef. Posa rent richting de bal. Posa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. ATLETRIKÓ*** - Funky Boys 10:0

74e minuut.
Verkoppen geeft een hoge lob. Mirinas kopt de bal weg. Morrison is nu in balbezit. Torres onderschept slim de pass. Torres schiet op doel. Dylewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salgado rent richting de bal. Salgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. ATLETRIKÓ*** - Funky Boys 11:0

77e minuut.
Leitner onderschept slim de pass. Leitner geeft een hoge lob. Scándolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scándolo geeft een lange en hoge pass. Torres maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Posa rent richting de bal. Posa geeft een lange en hoge pass. Torres kopt de bal weg. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Verkoppen geeft de bal voor. Posa rent richting de bal. Posa passt de bal in één keer door. Salgado is nu in balbezit. Salgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. ATLETRIKÓ*** - Funky Boys 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. ATLETRIKÓ*** 33%, Funky Boys 67%.
FC. ATLETRIKÓ*** - Funky Boys 12:0