Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-15 18:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Central
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 6894
Phoenix - U Craiova SC Froosim
5-3-2-XMY Tactiek 2022_4-2-1wing-3
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
28 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
63.2 gemiddelde waardering 50.1
wonderbaarlijk Schieten redelijk
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Daar is Raith, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raith probeert naar een medespeler te passen. Piţigoi rent richting de bal. Piţigoi schiet op doel. Polaczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix - U Craiova - SC Froosim 1:0

14e minuut.
Pelucchini rent richting de bal. Bükehan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pelucchini raakt geblesseerd tijdens het duel. Raith zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Piţigoi springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Regosz met de inworp. Bajer is nu in balbezit. Bajer geeft een hoge lob. Pelucchini rent richting de bal. Pelucchini geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Inworp. Toader komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Toader draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Skrzyński de bal onder controle te krijgen. Raith rent richting de bal. Raith geeft een hoge lob. Pelucchini maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Raith is nu in balbezit. Raith geeft de bal voor. Pelucchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelucchini schiet op doel. Polaczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix - U Craiova - SC Froosim 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phoenix - U Craiova 35%, SC Froosim 65%.
Phoenix - U Craiova - SC Froosim 2:0

54e minuut.
Nuredini met een snelle inworp. Raith bereikt de bal nog maar net als eerste. Raith geeft een hoge lob. Toader springt en kopt de bal. Polaczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix - U Craiova - SC Froosim 3:0

58e minuut.
Regosz rent richting de bal. Raith verovert de bal door een tackle van achteren. Raith geeft een hoge lob. Toader maakt een snoekduik en kopt de bal. Polaczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix - U Craiova - SC Froosim 4:0

59e minuut.
Donadeo met een sublieme pass. Bajer rent richting de bal. Bajer geeft een hoge lob. Toader controleert de bal met de borst. Toader draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Toader stond buitenspel. Muscă komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Daar is Donadeo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donadeo speelt de bal door. Muscă rent richting de bal. Muscă draait met de bal, schiet en ... Polaczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix - U Craiova - SC Froosim 5:0

63e minuut.
Donadeo speelt de bal door. Nuredini probeert naar een medespeler te passen. Raith rent richting de bal. Raith geeft een lange en hoge pass. Muscă springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix - U Craiova - SC Froosim 6:0

66e minuut.
Raith geeft een lange en hoge pass. Pelucchini kopt de bal weg. Muscă is nu in balbezit. Muscă haalt uit met een fantastische trap. Polaczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix - U Craiova - SC Froosim 7:0

67e minuut.
Noszczak speelt de bal door. Göçebe heeft problemen om de bal te vangen. Pelucchini verovert de bal door een tackle van achteren. Pelucchini haalt uit met een fantastische trap. Polaczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix - U Craiova - SC Froosim 8:0

71e minuut.
Nuredini passt de bal in één keer door. Donadeo met een sublieme pass. Pelucchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelucchini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix - U Craiova - SC Froosim 9:0

74e minuut.
Nuredini geeft een lange en hoge pass. Raith rent richting de bal. Raith passt de bal zonder na te denken. Muscă is nu in balbezit. Muscă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix - U Craiova - SC Froosim 10:0

79e minuut.
Truszczyński passt de bal zonder na te denken. Donadeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Donadeo speelt de bal door. Pelucchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelucchini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Polaczek trapt de bal weg van het doel. Truszczyński kopt de bal weg. Raith is nu in balbezit. Raith geeft een lange en hoge pass. Pelucchini maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Nuredini passt de bal in één keer door. Pelucchini is nu in balbezit. Pelucchini schiet op doel. Na een snelle pass probeert Skrzyński de bal onder controle te krijgen. Polaczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix - U Craiova - SC Froosim 11:0

84e minuut.
Helmer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kluivert komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Nuredini speelt de bal door. Raith rent richting de bal. Raith geeft een hoge lob. Muscă maakt een snoekduik en kopt de bal. Polaczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix - U Craiova - SC Froosim 12:0

90e minuut.
Raith passt de bal met de wreef. Nuredini rent richting de bal. Nuredini passt de bal zonder na te denken. Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phoenix - U Craiova 29%, SC Froosim 71%.
Phoenix - U Craiova - SC Froosim 12:0