Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Haluzaři Zlín Cavaliers
352 Tactiek berani duc!!!
58% Balbezit 42%
28% Spel op eigen helft 72%
37 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 40.2
incredible Schieten adequate
very good Passen good
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Ryfka is nu in balbezit. Ryfka geeft een lange en hoge pass. Daar is Vardan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phong rent richting de bal. Phong draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Pírek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Rosario bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rosario schiet op doel. Rokycana probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Skurský geeft de bal voor. Klungelig pakt Żegocki de bal. De Rosario bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rosario schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Haluzaři - Zlín Cavaliers 1:0

11e minuut.
Kebelis passt de bal zonder na te denken. Štěch bereikt de bal nog maar net als eerste. Štěch speelt de bal door. Phong rent richting de bal. Phong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kacovský met een sublieme pass. Phong is nu in balbezit. Phong passt de bal zonder na te denken. Skurský heeft problemen om de bal te vangen. Skurský geeft een lange en hoge pass. Rokycana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De Rosario rent richting de bal. De Rosario haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Haluzaři - Zlín Cavaliers 2:0

18e minuut.
De Rosario bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rosario geeft een lange en hoge pass. Phong rent richting de bal. Phong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Haluzaři - Zlín Cavaliers 3:0

19e minuut.
Inworp. Skurský met de inworp. Phong rent richting de bal. Phong geeft de bal voor. De Rosario maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pírek heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Haluzaři - Zlín Cavaliers 4:0

22e minuut.
De Rosario bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pírek. De Rosario raakt geblesseerd tijdens het duel. Sorin met een snel genomen vrije trap. Rokycana probeert naar een medespeler te passen. Kacovský kopt de bal weg. Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Phong schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Prohászka rent richting de bal. Vardan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prohászka raakt geblesseerd tijdens het duel. Kacovský zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is De Rosario, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Rosario schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Skurský met een sublieme pass. Manýsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Phong begaat een overtreding. Phong krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Rokycana met een harde bal richting middenveld. Kacovský kopt de bal weg. Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Phong geeft een lange en hoge pass. De Rosario maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Haluzaři - Zlín Cavaliers 5:0

37e minuut.
De Rosario rent richting de bal. Ševců onderschept slim de pass. Ševců geeft de bal voor. Allievi rent richting de bal. Allievi haalt uit met een fantastische trap. Ismaili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Klungelig pakt Kacovský de bal. Kacovský passt de bal met de wreef. Phong is nu in balbezit. Phong draait met de bal, schiet en ... Rokycana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Haluzaři - Zlín Cavaliers 6:0

43e minuut.
Hříbek met een snelle inworp. Prohászka is nu in balbezit. Prohászka passt de bal zonder na te denken. De Rosario is nu in balbezit. De Rosario haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Phong is nu in balbezit. Phong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Haluzaři - Zlín Cavaliers 7:0

44e minuut.
Kacovský passt de bal met de wreef. Hříbek speelt de bal door. De Rosario heeft problemen om de bal te vangen. De Rosario haalt uit met een fantastische trap. Rokycana werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Haluzaři 31%, Zlín Cavaliers 69%.
Fc Haluzaři - Zlín Cavaliers 7:0

47e minuut.
Manýsek rent richting de bal. Manýsek passt de bal zonder na te denken. Skurský geeft een hoge lob. De Rosario rent richting de bal. Hříbek geeft een lange en hoge pass. Rokycana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Phong passt de bal zonder na te denken. Prohászka bereikt de bal nog maar net als eerste. Prohászka passt de bal in één keer door. De Rosario is nu in balbezit. De Rosario haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Haluzaři - Zlín Cavaliers 8:0

54e minuut.
Phong geeft een lange en hoge pass. Dytrich heeft problemen om de bal te vangen. De Rosario is nu in balbezit. De Rosario haalt uit met een fantastische trap. Rokycana probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Haluzaři - Zlín Cavaliers 9:0

59e minuut.
Żegocki probeert naar een medespeler te passen. Skurský bereikt de bal nog maar net als eerste. Skurský geeft een lange en hoge pass. Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Phong schiet op doel. Rokycana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Haluzaři - Zlín Cavaliers 10:0

62e minuut.
Iglesias onderschept slim de pass. Iglesias geeft een hoge lob. Kebelis heeft problemen om de bal te vangen. Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Phong schiet op doel. Rokycana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De Rosario rent richting de bal. De Rosario haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Haluzaři - Zlín Cavaliers 11:0

65e minuut.
Skurský is nu in balbezit. Daar is Skurský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skurský passt de bal met de wreef. Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Phong haalt uit met een fantastische trap. Rokycana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De Rosario rent richting de bal. De Rosario schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Haluzaři - Zlín Cavaliers 12:0

68e minuut.
De Rosario is nu in balbezit. Prohászka bereikt de bal nog maar net als eerste. Prohászka passt de bal met de wreef. Phong is nu in balbezit. Phong haalt uit met een fantastische trap. Rokycana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Manýsek trapt de bal weg. Kacovský kopt de bal weg. Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Phong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Haluzaři - Zlín Cavaliers 13:0

71e minuut.
Phong rent richting de bal. Skurský heeft problemen om de bal te vangen. Skurský speelt de bal door. Prohászka is nu in balbezit. Prohászka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kacovský passt de bal in één keer door. Hříbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hříbek geeft de bal voor. Klungelig pakt Phong de bal. Phong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Rokycana trapt de bal weg. Kacovský kopt de bal weg. Phong heeft problemen om de bal te vangen. Phong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Haluzaři - Zlín Cavaliers 14:0

77e minuut.
Dytrich passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert De Rosario de bal onder controle te krijgen. Prohászka met een sublieme pass. Phong rent richting de bal. Phong haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Phong speelt de bal door. Prohászka bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rosario rent richting de bal. De Rosario draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Haluzaři - Zlín Cavaliers 15:0

87e minuut.
Skurský probeert naar een medespeler te passen. Prohászka bereikt de bal nog maar net als eerste. Prohászka passt de bal met de wreef. Phong is nu in balbezit. Phong draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Rokycana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Haluzaři - Zlín Cavaliers 16:0

90e minuut.
Iglesias geeft een hoge lob. Skurský probeert naar een medespeler te passen. Phong rent richting de bal. Phong haalt uit met een fantastische trap. Rokycana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Haluzaři - Zlín Cavaliers 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Haluzaři 26%, Zlín Cavaliers 74%.
Fc Haluzaři - Zlín Cavaliers 17:0