Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-15 19:35
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Vastren Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5522
FC Vastren Vexel
352 Tactiek 442
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
51.1 gemiddelde waardering 51.5
solid Schieten excellent
solid Passen solid
good Verdedigen solid


13e minuut.
Plitica bereikt de bal nog maar net als eerste. Plitica speelt de bal door. Krijgh probeert naar een medespeler te passen. Sidlík rent richting de bal. Sidlík draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Plitica passt de bal zonder na te denken. Genchoff probeert naar een medespeler te passen. Schepers is nu in balbezit. Schepers schiet op doel. Kuan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vastren - Vexel 0:1

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trojan met de inworp. Schepers rent richting de bal. Schepers draait met de bal, schiet en ... Kuan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vastren - Vexel 0:2

21e minuut.
Trojan passt de bal met de wreef. Doruch is nu in balbezit. Doruch speelt de bal door. Woodward rent richting de bal. Woodward haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Genchoff rent richting de bal. Narváez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Genchoff is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Genchoff met een snel genomen vrije trap. Woodward springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vastren - Vexel 0:3

34e minuut.
Plitica geeft de bal voor. Schepers kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Doruch de bal onder controle te krijgen. Woodward bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodward haalt uit met een fantastische trap. Kuan bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Méhes probeert naar een medespeler te passen. Krijgh rent richting de bal. Woodward verovert de bal door een tackle van achteren. Woodward draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vastren - Vexel 0:4

39e minuut.
Udeze bereikt de bal nog maar net als eerste. Udeze passt de bal met de wreef. Genchoff speelt de bal door. Schepers rent richting de bal. Schepers haalt uit met een fantastische trap. Kuan bokst de bal weg.

41e minuut.
Trojan rent richting de bal. Trojan geeft de bal voor. Woodward kopt de bal weg. Schepers rent richting de bal. Schepers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vastren 60%, Vexel 40%.
FC Vastren - Vexel 0:4

46e minuut.
Trojan met een sublieme pass. Orta geeft de bal voor. Woodward kopt de bal weg. Schepers rent richting de bal. Schepers schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Inworp. Podlaski komt het veld opgelopen. Conti komt het veld opgelopen. Dębowicz komt het veld opgelopen. Conti met de inworp. Plitica geeft een lange en hoge pass. Woodward probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Podlaski rent richting de bal. Podlaski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Cáceda geeft een hoge lob. Genchoff probeert naar een medespeler te passen. Narváez onderschept slim de pass. Woodward bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodward draait met de bal, schiet en ... Kuan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Plitica geeft de bal voor. Méhes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Woodward is nu in balbezit. Woodward draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vastren - Vexel 0:5

68e minuut.
Doruch rent richting de bal. Doruch speelt de bal door. Woodward is nu in balbezit. Woodward schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vastren - Vexel 0:6

71e minuut.
Cáceda geeft een lange en hoge pass. Plitica kan de bal niet met de borst controleren. Ambroziak is nu in balbezit. Ambroziak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vastren - Vexel 1:6

76e minuut.
Ślęczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Conti is nu in balbezit. Conti passt de bal zonder na te denken. Podlaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podlaski draait met de bal, schiet en ... Kuan bokst de bal weg.

79e minuut.
Orta rent richting de bal. Ambroziak onderschept slim de pass. Plitica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambroziak onderschept slim de pass. Ambroziak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Frydecki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Conti met een snelle inworp. Plitica geeft de bal voor. Podlaski maakt een snoekduik en kopt de bal. Kuan bokst de bal weg. Woodward maakt een snoekduik en kopt de bal. Kuan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Doruch kopt de bal weg. Daar is Méhes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podlaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podlaski schiet op doel. Kuan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vastren - Vexel 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vastren 59%, Vexel 41%.
FC Vastren - Vexel 1:7