Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-13 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stadion 1000-lecia
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3839
Tur Turek Spędobydlińsk
523_S22 Tactiek true532luty
34% Balbezit 66%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
24.8 gemiddelde waardering 48.5
weak Schieten solid
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen adequate


9e minuut.
Fiszer probeert naar een medespeler te passen. Uluerdem speelt de bal door. Głodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Głodowski geeft een lange en hoge pass. Wuciński springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fiszer met een snelle inworp. Popara rent richting de bal. Popara draait met de bal, schiet en ... Kwiecień maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Głodowski geeft de bal voor. Wuciński springt en kopt de bal. Klungelig pakt Ruda de bal. Popara rent richting de bal. Popara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Uluerdem is nu in balbezit. Uluerdem speelt de bal door. Popara bereikt de bal nog maar net als eerste. Popara haalt uit met een fantastische trap. Kwiecień maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tur Turek - Spędobydlińsk 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tur Turek 70%, Spędobydlińsk 30%.
Tur Turek - Spędobydlińsk 0:1

50e minuut.
Casadei heeft problemen om de bal te vangen. Bosnyák bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnyák met een sublieme pass. Popara bereikt de bal nog maar net als eerste. Popara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Kwiecień trapt de bal weg van het doel. Fiszer kopt de bal weg. Daar is Krieger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popara rent richting de bal. Popara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Uluerdem speelt de bal door. Fiszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiszer speelt de bal door. Popara rent richting de bal. Popara geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Fiszer rent richting de bal. Daar is Fiszer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiszer speelt de bal door. Popara rent richting de bal. Popara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kwiecień probeert naar een medespeler te passen. Głodowski kopt de bal weg. Wuciński rent richting de bal. Wuciński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tur Turek - Spędobydlińsk 0:2

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Müntener komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Wuciński rent richting de bal. Wuciński schiet op doel. Ruda probeert de bal aan de voet te houden. Fiszer geeft de bal voor. Wuciński springt en kopt de bal. Kwiecień verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Wuciński stond buitenspel. Kwiecień neemt vlug de vrije trap. Sima kopt de bal weg. Müntener rent richting de bal. Müntener haalt uit met een fantastische trap. Anđić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tur Turek 74%, Spędobydlińsk 26%.
Tur Turek - Spędobydlińsk 0:2