Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-13 18:25
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: bunicutza05 Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 5257
bunicutza05 odette fc
4-3+1-2 Tactiek aparare2
47% Balbezit 53%
23% Spel op eigen helft 77%
31 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 0
60.9 gemiddelde waardering 46.7
excellent Schieten adequate
excellent Passen good
solid Verdedigen good


1e minuut.
Lehner is nu in balbezit. Met opzet legt Bârlădeanu zijn tegenspeler op de grond. Lehner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pontigia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Parezanović krijgt zijn hoofd ertegen. Kovrig bokst de bal weg.

3e minuut.
Saramet probeert naar een medespeler te passen. Nobel rent richting de bal. Nobel passt de bal zonder na te denken. Raneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Raneri geeft een lange en hoge pass. Kovrig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Saramet bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggimann geeft de bal voor. Parezanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Parezanović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Vulpeş is nu in balbezit. Vulpeş passt de bal zonder na te denken. Daar is Raneri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raneri geeft een lange en hoge pass. Lehner springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Vulpeş rent richting de bal. Pontigia onderschept slim de pass. Pontigia geeft een lange en hoge pass. Parezanović is nu in balbezit. Parezanović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Vulpeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Parezanović onderschept slim de pass. Parezanović passt de bal in één keer door. Lehner heeft problemen om de bal te vangen. Lehner draait met de bal, schiet en ... Kovrig bokst de bal weg.

31e minuut.
Nobel passt de bal zonder na te denken. Eggimann rent richting de bal. Eggimann geeft de bal voor. Parezanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Parezanović schiet op doel. Kovrig bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bunicutza05 25%, odette fc 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bunicutza05 - odette fc 0:0

47e minuut.
Kadioui kopt de bal weg. Bârlădeanu probeert de bal aan de voet te houden. Dumitriu rent richting de bal. Dumitriu geeft een hoge lob. Lehner maakt een snoekduik en kopt de bal. Kovrig bokst de bal weg. Parezanović krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - odette fc 1:0

49e minuut.
Abdul-Salam kopt de bal weg. Daar is Pontigia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pontigia geeft een lange en hoge pass. Parezanović maakt een snoekduik en kopt de bal. Kovrig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - odette fc 2:0

59e minuut.
Nobel passt de bal zonder na te denken. Pontigia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontigia probeert naar een medespeler te passen. Parezanović is nu in balbezit. Parezanović haalt uit met een fantastische trap. Kovrig bokst de bal weg.

63e minuut.
Eggimann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pontigia rent richting de bal. Pontigia geeft de bal voor. Lehner krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - odette fc 3:0

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Majid komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Gombos verovert de bal door een tackle van achteren. Gombos passt de bal zonder na te denken. Nobel met een sublieme pass. Parezanović is nu in balbezit. Parezanović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Parezanović rent richting de bal. Gombos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Parezanović raakt geblesseerd tijdens het duel. Gombos probeert naar een medespeler te passen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pontigia neemt zijn aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - odette fc 4:0

75e minuut.
Bârlădeanu passt de bal zonder na te denken. Sonda rent richting de bal. Sonda passt de bal zonder na te denken. Parezanović is nu in balbezit. Parezanović haalt uit met een fantastische trap. Kovrig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Săvoiu rent richting de bal. Abdul-Salam verovert de bal door een tackle van achteren. Abdul-Salam geeft een lange en hoge pass. Parezanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Parezanović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Eggimann geeft de bal voor. Lehner bereikt de bal nog maar net als eerste. Parezanović is nu in balbezit. Pontigia is nu in balbezit. Pontigia schiet op doel. Kovrig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Raneri zal de hoekschop nemen. Parezanović krijgt zijn hoofd ertegen. Kovrig probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Dumitriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitriu geeft een lange en hoge pass. Bercu is nu in balbezit. Parezanović verovert de bal door een tackle van achteren. Parezanović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Bercu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Żwirek kopt de bal weg. Bârlădeanu speelt de bal door. Lehner rent richting de bal. Lehner draait met de bal, schiet en ... Kovrig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Parezanović rent richting de bal. Parezanović schiet op doel. Kovrig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - odette fc 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bunicutza05 21%, odette fc 79%.
bunicutza05 - odette fc 5:0