Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-15 19:35
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Aisha Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 4696
www.aisha.opole.pl litj puttan
Rr28 Tactiek super
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
22 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.7 gemiddelde waardering 28.4
goed Schieten matig
matig Passen matig
matig Verdedigen slecht


5e minuut.
Salinas is nu in balbezit. Salinas geeft een hoge lob. Matea heeft problemen om de bal te vangen. Laurini is nu in balbezit. Laurini schiet op doel. Vannuten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tarlósi geeft de bal voor. Bjerkås kopt de bal weg. Szulca bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulca geeft een lange en hoge pass. Salinas kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vannuten bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Sârb kopt de bal weg. Tarlósi probeert de bal aan de voet te houden. Laurini bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurini schiet op doel. Vannuten werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - litj puttan 1:0

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sârb met de inworp. Salinas rent richting de bal. Salinas geeft een lange en hoge pass. Laurini springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Laurini met een sublieme pass. Klungelig pakt Matea de bal. Matea probeert naar een medespeler te passen. Laurini is nu in balbezit. Laurini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Salinas is nu in balbezit. Alas rent richting de bal. Alas passt de bal in één keer door. Laurini rent richting de bal. Laurini draait met de bal, schiet en ... Vannuten bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Alas met een sublieme pass. Matea bereikt de bal nog maar net als eerste. Matea geeft een hoge lob. Laurini bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Tarlósi onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sârb met de inworp. Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinas schiet op doel. Vannuten kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Laurini bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - litj puttan 2:0

26e minuut.
Førsund geeft een hoge lob. Szulca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjerkås verovert de bal door een tackle van achteren. Bjerkås schiet op doel. Paal!

27e minuut.
Văn Dương met een harde bal richting middenveld. Biesicki kopt de bal weg. Levipani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjerkås is nu in balbezit. Bjerkås haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Alas geeft een lange en hoge pass. Laurini rent richting de bal. Wergeland legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Laurini raakt geblesseerd tijdens het duel. Matea kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Førsund heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Ercoles rent richting de bal. Ercoles speelt de bal door. Salinas met een sublieme pass. Klungelig pakt Laurini de bal. Laurini schiet op doel. Vannuten kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Klungelig pakt Tarlósi de bal. Wergeland rent richting de bal. Wergeland geeft de bal voor. Daar is Levipani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levipani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Sastre Reus kopt de bal weg. Alas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Salinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laurini bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: www.aisha.opole.pl 37%, litj puttan 63%.
www.aisha.opole.pl - litj puttan 2:0

47e minuut.
Văn Dương speelt de bal door. Sastre Reus kopt de bal weg. Salinas rent richting de bal. Salinas geeft de bal voor. Vannuten probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Doeltrap. Lavonen trapt de bal weg. Salinas kopt de bal weg. Laurini rent richting de bal. Laurini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - litj puttan 3:0

59e minuut.
Levipani is nu in balbezit. Levipani passt de bal zonder na te denken. Hausen is nu in balbezit. Klungelig pakt Hausen de bal. Hausen schiet op doel. Văn Dương bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - litj puttan 3:1

61e minuut.
Lavonen geeft een lange en hoge pass. Salinas kopt de bal weg. Laurini is nu in balbezit. Laurini haalt uit met een fantastische trap. Vannuten probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - litj puttan 4:1

69e minuut.
Alas rent richting de bal. Iordãnescu begaat een overtreding. Alas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Laurini bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurini draait met de bal, schiet en ... Vannuten werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Matea passt de bal in één keer door. Alas is nu in balbezit. Alas met een sublieme pass. Laurini bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurini haalt uit met een fantastische trap. Vannuten kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Lavonen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Engdal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Levipani is nu in balbezit. Levipani schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Wergeland geeft een hoge lob. Engdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Engdal probeert naar een medespeler te passen. Levipani rent richting de bal. Levipani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: www.aisha.opole.pl 44%, litj puttan 56%.
www.aisha.opole.pl - litj puttan 4:1