Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kalocsai FC Hcity FC
Pilfer 433_Mirr Tactiek BÉTA
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
29 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
58.8 gemiddelde waardering 49.1
outstanding Schieten good
good Passen excellent
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Cristea geeft een lange en hoge pass. Dąbek speelt de bal door. Petőfi is nu in balbezit. Petőfi schiet op doel. Ankov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dávid is nu in balbezit. Dávid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - Hcity FC 1:0

15e minuut.
Hercegfalvi probeert naar een medespeler te passen. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Petőfi is nu in balbezit. Petőfi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - Hcity FC 2:0

19e minuut.
Obispo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbek verovert de bal door een tackle van achteren. Dąbek geeft de bal voor. Dávid bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávid draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Hercegfalvi geeft de bal voor. Dávid kopt de bal weg. Petőfi rent richting de bal. Dávid bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávid draait met de bal, schiet en ... Ankov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - Hcity FC 3:0

25e minuut.
Dyrkacz onderschept slim de pass. Hercegfalvi onderschept slim de pass. Dávid bereikt de bal nog maar net als eerste. Hercegfalvi rent richting de bal. Hercegfalvi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hercegfalvi zal de hoekschop nemen. Utasi krijgt zijn hoofd ertegen. Ankov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - Hcity FC 4:0

28e minuut.
Iscru geeft de bal voor. Obispo kopt de bal weg. Kozma geeft een lange en hoge pass. Petőfi rent richting de bal. Petőfi schiet op doel. Ankov bokst de bal weg.

33e minuut.
Iscru onderschept slim de pass. Iscru geeft de bal voor. Dávid rent richting de bal. Dávid haalt uit met een fantastische trap. Ankov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - Hcity FC 5:0

36e minuut.
Fundakowski passt de bal zonder na te denken. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi passt de bal met de wreef. Dávid is nu in balbezit. Dávid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - Hcity FC 6:0

42e minuut.
Fundakowski is nu in balbezit. Fundakowski geeft de bal voor. Daar is Porsche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Utasi verovert de bal door een tackle van achteren. Utasi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Halmesarka is nu in balbezit. Halmesarka passt de bal in één keer door. Obispo rent richting de bal. Hercegfalvi onderschept slim de pass. Hercegfalvi geeft een hoge lob. Ankov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalocsai FC 37%, Hcity FC 63%.
Kalocsai FC - Hcity FC 6:0

46e minuut.
Fundakowski geeft een hoge lob. Petőfi kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Halmesarka. Halmesarka krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Martins rent richting de bal. Cristea onderschept slim de pass. Cristea geeft een hoge lob. Petőfi rent richting de bal. Petőfi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Zawada bereikt de bal nog maar net als eerste. Hercegfalvi verovert de bal door een tackle van achteren. Hercegfalvi passt de bal in één keer door. Dávid rent richting de bal. Dávid haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Porsche verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fundakowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dávid springt en kopt de bal. Ankov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Utasi rent richting de bal. Utasi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - Hcity FC 7:0

50e minuut.
Zilvar speelt de bal door. Daar is Martins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zilvar is nu in balbezit. Zilvar haalt uit met een fantastische trap. Suntoro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Fundakowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Knizia. Fundakowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kozma zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dávid kopt de bal weg. Klungelig pakt Syper de bal. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Hercegfalvi passt de bal in één keer door. Petőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi is nu in balbezit. Utasi draait met de bal, schiet en ... Ankov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - Hcity FC 8:0

56e minuut.
Daar is Kozma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozma probeert naar een medespeler te passen. Dávid rent richting de bal. Klungelig pakt Dávid de bal. Dávid schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Dąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbek passt de bal zonder na te denken. Hercegfalvi probeert naar een medespeler te passen. Dávid bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávid schiet op doel. Ankov bokst de bal weg.

69e minuut.
Utasi rent richting de bal. Utasi passt de bal met de wreef. Dávid rent richting de bal. Dávid draait met de bal, schiet en ... Ankov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Hercegfalvi is nu in balbezit. Hercegfalvi passt de bal in één keer door. Dávid bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - Hcity FC 9:0

76e minuut.
Montaño onderschept slim de pass. Montaño geeft de bal voor. Dávid rent richting de bal. Dávid schiet op doel. Ankov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - Hcity FC 10:0

77e minuut.
Hercegfalvi verovert de bal door een tackle van achteren. Hercegfalvi geeft een lange en hoge pass. Petőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Petőfi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - Hcity FC 11:0

81e minuut.
Utasi kopt de bal weg. Fundakowski rent richting de bal. Fundakowski passt de bal met de wreef. Dávid rent richting de bal. Dávid schiet op doel. Ankov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - Hcity FC 12:0

84e minuut.
Fundakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Fundakowski geeft een hoge lob. Petőfi is nu in balbezit. Petőfi schiet op doel. Ankov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - Hcity FC 13:0

85e minuut.
Cheparinov speelt de bal door. Porsche is nu in balbezit. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi draait met de bal, schiet en ... Ankov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - Hcity FC 14:0

88e minuut.
Inworp. Hercegfalvi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kozma is nu in balbezit. Kozma geeft een hoge lob. Dávid maakt een snoekduik en kopt de bal. Ankov bokst de bal weg. Dávid bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - Hcity FC 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalocsai FC 36%, Hcity FC 64%.
Kalocsai FC - Hcity FC 15:0