Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-13 19:40
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: taliba Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 8774
taliba Torpeda Wojkowice
444 Tactiek Attack
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
28 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.6 gemiddelde waardering 37.9
formidabel Schieten redelijk
uitstekend Passen matig
goed Verdedigen goed


4e minuut.
Hejhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejhal passt de bal zonder na te denken. Stuhr speelt de bal door. Valkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Valkay draait met de bal, schiet en ... Lemański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Malczyk rent richting de bal. Koern speelt de bal door. Sedef is nu in balbezit. Koern geeft een lange en hoge pass. Vogiatzis springt en kopt de bal. Van Der Auwera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Gross is nu in balbezit. Koern bereikt de bal nog maar net als eerste. Koern passt de bal zonder na te denken. Vogiatzis rent richting de bal. Vogiatzis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Van Der Auwera trapt de bal weg. Koern is nu in balbezit. Sedef rent richting de bal. Sedef schiet op doel. Van Der Auwera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Qosaj is nu in balbezit. Qosaj geeft een lange en hoge pass. Vogiatzis is nu in balbezit. Vogiatzis schiet op doel. Van Der Auwera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Koern met een sublieme pass. Vogiatzis is nu in balbezit. Gościnika legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vogiatzis raakt geblesseerd tijdens het duel. Vogiatzis neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Van Der Auwera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vogiatzis is nu in balbezit. Vogiatzis haalt uit met een fantastische trap. Van Der Auwera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
taliba - Torpeda Wojkowice 1:0

26e minuut.
Sedef onderschept slim de pass. Viitsalo rent richting de bal. Sedef verovert de bal door een tackle van achteren. Vogiatzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vogiatzis schiet op doel. Van Der Auwera bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
taliba - Torpeda Wojkowice 2:0

28e minuut.
Sedef rent richting de bal. Sedef passt de bal zonder na te denken. Căpraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpraru geeft de bal voor. Vogiatzis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
taliba - Torpeda Wojkowice 3:0

30e minuut.
Viitsalo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bartha komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Luque met een sublieme pass. Farfán is nu in balbezit. Farfán met een sublieme pass. Sedef rent richting de bal. Sedef haalt uit met een fantastische trap. Van Der Auwera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Qosaj met een sublieme pass. Căpraru rent richting de bal. Căpraru geeft een lange en hoge pass. Vogiatzis is nu in balbezit. Vogiatzis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
taliba - Torpeda Wojkowice 4:0

40e minuut.
Qosaj speelt de bal door. Sedef rent richting de bal. Sedef passt de bal zonder na te denken. Vogiatzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vogiatzis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Sedef met een sublieme pass. Căpraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpraru geeft een lange en hoge pass. Vogiatzis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
taliba - Torpeda Wojkowice 5:0

44e minuut.
Gross kopt de bal weg. Sedef is nu in balbezit. Sedef probeert naar een medespeler te passen. Vogiatzis is nu in balbezit. Vogiatzis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Căpraru probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Oryszczak de bal onder controle te krijgen. Vogiatzis is nu in balbezit. Vogiatzis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
taliba - Torpeda Wojkowice 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: taliba 17%, Torpeda Wojkowice 83%.
taliba - Torpeda Wojkowice 6:0

46e minuut.
Bravo komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Farfán met de inworp. Sedef is nu in balbezit. Sedef passt de bal in één keer door. Vogiatzis rent richting de bal. Vogiatzis schiet op doel. Bravo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Gaon verovert de bal door een tackle van achteren. Qosaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Qosaj probeert naar een medespeler te passen. Căpraru geeft een hoge lob. Vogiatzis krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Inworp. Joos komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Luque heeft problemen om de bal te vangen. Luque geeft een hoge lob. Sedef heeft problemen om de bal te vangen. Vogiatzis rent richting de bal. Vogiatzis draait met de bal, schiet en ... Bravo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Căpraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpraru schiet op doel. Bravo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
taliba - Torpeda Wojkowice 7:0

56e minuut.
Valkay probeert naar een medespeler te passen. Daar is Skrzypkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stuhr is nu in balbezit. Sedef onderschept slim de pass. Sedef schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Valkay speelt de bal door. Verbouw rent richting de bal. Verbouw met een sublieme pass. Skrzypkowski rent richting de bal. Skrzypkowski draait met de bal, schiet en ... Lemański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bravo trapt de bal weg van het doel. Koern kopt de bal weg. Vogiatzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vogiatzis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Joos geeft een lange en hoge pass. Daar is Kolbusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolbusz geeft een lange en hoge pass. Daar is Oryszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sedef maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Farfán geeft een hoge lob. Căpraru kopt de bal weg. Sedef heeft problemen om de bal te vangen. Sedef haalt uit met een fantastische trap. Bravo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
taliba - Torpeda Wojkowice 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: taliba 24%, Torpeda Wojkowice 76%.
taliba - Torpeda Wojkowice 8:0