Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-16 10:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Eesti U21 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 10103
Eesti U21 Bulgaria U21
bulgarka Tactiek adix532press
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 2
54.4 gemiddelde waardering 51.5
solide Schieten zeer goed
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


2e minuut.
Filev passt de bal in één keer door. Nonchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nonchev passt de bal zonder na te denken. Ilarionov is nu in balbezit. Ilarionov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Yakobchev geeft een hoge lob. Inworp. Kapsas met een snelle inworp. Tomp met een sublieme pass. Kapsas geeft de bal voor. Micanski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Yakobchev rent richting de bal. Yakobchev geeft een lange en hoge pass. Ilarionov rent richting de bal. Ilarionov schiet op doel. Puusepp probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

43e minuut.
Palu rent richting de bal. Palu geeft de bal voor. Yakobchev rent richting de bal. Mäesepp verovert de bal door een tackle van achteren. Mäesepp schiet op doel. Micanski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viibus komt het veld opgelopen. Sihver komt het veld opgelopen. Miljand komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eesti U21 58%, Bulgaria U21 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Eesti U21 - Bulgaria U21 0:0

46e minuut.
Pasev komt het veld opgelopen. Cvetev komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Sihver met een snelle inworp. Cvetev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetev geeft een hoge lob. Ilarionov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilarionov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Pasev geeft een hoge lob. Viibus rent richting de bal. Cvetev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cvetev krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Viibus onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zlatinov. Viibus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kasak komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti U21 - Bulgaria U21 1:0

62e minuut.
Inworp. Vanaküla komt het veld opgelopen. Kapsas met de inworp. Sihver rent richting de bal. Sihver passt de bal in één keer door. Kapsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapsas geeft een hoge lob. Micanski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Vanaküla bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanaküla passt de bal met de wreef. Viibus rent richting de bal. Viibus haalt uit met een fantastische trap. Micanski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti U21 - Bulgaria U21 2:0

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Viibus stond buitenspel. Karabashev komt het veld opgelopen. Yotov komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Doeltrap. Sagar komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Kapsas geeft een lange en hoge pass. Tomp kopt de bal weg. Vanaküla is nu in balbezit. Viibus is nu in balbezit. Viibus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti U21 - Bulgaria U21 3:0

86e minuut.
Sagar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagar speelt de bal door. Sihver rent richting de bal. Sihver geeft een hoge lob. Vanaküla krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Neemrand is nu in balbezit. Neemrand geeft een lange en hoge pass. Pasev heeft problemen om de bal te vangen. Sagar is nu in balbezit. Sagar haalt uit met een fantastische trap. Micanski bokst de bal weg. Viibus rent richting de bal. Viibus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti U21 - Bulgaria U21 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eesti U21 54%, Bulgaria U21 46%.
Eesti U21 - Bulgaria U21 4:0