Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-13 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Furie Rosse Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2556
Furie Rosse les Magiruz
otto Tactiek JH11
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
38.9 gemiddelde waardering 38.2
adequate Schieten adequate
good Passen adequate
adequate Verdedigen weak


31e minuut.
Bodega met een sublieme pass. Borghetti met een sublieme pass. Moccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Moccia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
De Leo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borghetti met de inworp. Moccia is nu in balbezit. Moccia haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furie Rosse 57%, les Magiruz 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Furie Rosse - les Magiruz 0:0

46e minuut.
Coloso komt het veld opgelopen. Gaburo komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Doeltrap. Cassaletti komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Rinaudi heeft problemen om de bal te vangen. Dymacz is nu in balbezit. Dymacz geeft de bal voor. Platinetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Platinetti haalt uit met een fantastische trap. Caroleo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Petza rent richting de bal. Dymacz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Petza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dymacz speelt de bal door. Moccia komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Inworp. Antonioni komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Buitenspel voor Petza. Goede buitenspelval van de verdediging. Gaburo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Platinetti is nu in balbezit. Platinetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furie Rosse - les Magiruz 1:0

67e minuut.
Moccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Oi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moccia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moccia met een snel genomen vrije trap. Daar is Bilenchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petza is nu in balbezit. Petza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gregório komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Borghetti kopt de bal weg. Amantia is nu in balbezit. Amantia speelt de bal door. Gregório is nu in balbezit. Gregório haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Furie Rosse - les Magiruz 1:1

80e minuut.
Palumbo komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Borghetti geeft een lange en hoge pass. Bodega kopt de bal weg. Coloso rent richting de bal. Antonioni rent richting de bal. Antonioni schiet op doel. Caroleo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furie Rosse 36%, les Magiruz 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Furie Rosse - les Magiruz 1:1