Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-13 19:19
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Aras Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2662
FC Aras Carots United
433 Tactiek superboys
41% Balbezit 59%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.4 gemiddelde waardering 49
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen goed
matig Verdedigen goed


4e minuut.
Harasiński passt de bal in één keer door. Coman heeft problemen om de bal te vangen. Coman speelt de bal door. Hourihane is nu in balbezit. Hourihane schiet op doel. Andidero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Migliori kopt de bal weg. Derkach probeert de bal met de borst te controleren. Derkach geeft de bal voor. Hourihane bereikt de bal nog maar net als eerste. Hourihane schiet op doel. Andidero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Coman speelt de bal door. Camallı is nu in balbezit. Camallı geeft een lange en hoge pass. Daar is Weisweiler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weisweiler passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kondrot kopt de bal weg. Zotto is nu in balbezit. Zotto passt de bal zonder na te denken. Hourihane heeft problemen om de bal te vangen. Hourihane haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Şabanoğlu met een snelle inworp. Weisweiler is nu in balbezit. Weisweiler passt de bal zonder na te denken. Hourihane bereikt de bal nog maar net als eerste. Hourihane draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Coman rent richting de bal. Coman passt de bal met de wreef. Zotto is nu in balbezit. Zotto schiet op doel. Andidero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aras - Carots United 0:1

28e minuut.
Gabella kopt de bal weg. Harasiński rent richting de bal. Kondrot probeert naar een medespeler te passen. Hourihane is nu in balbezit. Hourihane draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kondrot rent richting de bal. Kondrot passt de bal zonder na te denken. Weisweiler probeert naar een medespeler te passen. Hourihane bereikt de bal nog maar net als eerste. Hourihane draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aras - Carots United 0:2

32e minuut.
Hourihane bereikt de bal nog maar net als eerste. Coman bereikt de bal nog maar net als eerste. Coman geeft een hoge lob. Zotto is nu in balbezit. Zotto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Bigazzi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Coman met de inworp. Zotto is nu in balbezit. Zotto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Harasiński passt de bal met de wreef. Zotto speelt de bal door. Hourihane bereikt de bal nog maar net als eerste. Hourihane schiet op doel. Andidero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aras - Carots United 0:3

38e minuut.
Kondrot speelt de bal door. Weisweiler probeert naar een medespeler te passen. Hourihane is nu in balbezit. Hourihane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aras - Carots United 0:4

41e minuut.
Kondrot probeert naar een medespeler te passen. Zotto rent richting de bal. Coman probeert naar een medespeler te passen. Hourihane is nu in balbezit. Hourihane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aras - Carots United 0:5

44e minuut.
Zotto is nu in balbezit. Zotto draait met de bal, schiet en ... Malaquias heeft problemen om de bal te vangen. Hourihane rent richting de bal. Hourihane haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aras - Carots United 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aras 78%, Carots United 22%.
FC Aras - Carots United 0:6

46e minuut.
Derkach passt de bal in één keer door. Hourihane bereikt de bal nog maar net als eerste. Weisweiler met een sublieme pass. Coman rent richting de bal. Coman draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

47e minuut.
Coman geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Weisweiler rent richting de bal. Weisweiler passt de bal in één keer door. Hourihane rent richting de bal. Hourihane haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Hourihane is nu in balbezit. Hourihane passt de bal met de wreef. Daar is Zotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zotto draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Camallı de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Coman neemt de hoekschop. Zotto maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aras - Carots United 0:7

52e minuut.
Coman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zotto is nu in balbezit. Coman probeert naar een medespeler te passen. Hourihane is nu in balbezit. Hourihane schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aras - Carots United 0:8

53e minuut.
Zotto heeft problemen om de bal te vangen. Coman speelt de bal door. Weisweiler probeert naar een medespeler te passen. Coman rent richting de bal. Coman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aras - Carots United 0:9

54e minuut.
Hourihane geeft een hoge lob. Malaquias probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kondrot probeert naar een medespeler te passen. Zotto is nu in balbezit. Zotto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Fiumi probeert naar een medespeler te passen. Zavattero bereikt de bal nog maar net als eerste. Weisweiler speelt de bal door. Hourihane rent richting de bal. Hourihane haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Migliori kopt de bal weg. Weisweiler is nu in balbezit. Weisweiler passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hourihane de bal. Hourihane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aras - Carots United 0:10

66e minuut.
Kondrot heeft problemen om de bal te vangen. Kondrot met een sublieme pass. Coman speelt de bal door. Hourihane bereikt de bal nog maar net als eerste. Hourihane schiet op doel. Andidero bokst de bal weg.

73e minuut.
Harasiński kopt de bal weg. Klungelig pakt Camallı de bal. Weisweiler probeert naar een medespeler te passen. Hourihane bereikt de bal nog maar net als eerste. Hourihane draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aras - Carots United 0:11

76e minuut.
Klungelig pakt Kondrot de bal. Kondrot speelt de bal door. Hourihane rent richting de bal. Hourihane schiet op doel. Andidero werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Coman is nu in balbezit. Coman speelt de bal door. Hourihane rent richting de bal. Hourihane draait met de bal, schiet en ... Andidero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aras - Carots United 0:12

86e minuut.
Daar is Hourihane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hourihane probeert naar een medespeler te passen. Coman probeert naar een medespeler te passen. Zotto is nu in balbezit. Zotto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aras - Carots United 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aras 88%, Carots United 12%.
FC Aras - Carots United 0:13