Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-17 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: RACOVITA Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 7749
RACOVITA EIELCC
ionel+ Tactiek 433
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
44 gemiddelde waardering 56.4
good Schieten solid
solid Passen excellent
solid Verdedigen solid


8e minuut.
Ustić passt de bal in één keer door. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu met een sublieme pass. Kłodawski rent richting de bal. Kłodawski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Sanniez met een sublieme pass. Quintanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintanilla passt de bal in één keer door. Kupczyński is nu in balbezit. Kupczyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kupczyński geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Sztanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztanga geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Spinu de bal. Ustić is nu in balbezit. Ustić draait met de bal, schiet en ... Wędrowycz bokst de bal weg.

25e minuut.
Duška rent richting de bal. Funar onderschept slim de pass. Funar geeft een hoge lob. Ustić rent richting de bal. Ustić schiet op doel. Wędrowycz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Duška met een snelle inworp. Vlaicu speelt de bal door. Ustić is nu in balbezit. Ustić schiet op doel. Wędrowycz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RACOVITA - EIELCC 0:1

29e minuut.
Bociański speelt de bal door. Vlaicu geeft de bal voor. Ustić is nu in balbezit. Ustić kan de bal niet met de borst controleren. Ustić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Daar is Funar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Funar geeft een lange en hoge pass. Ustić kopt de bal weg. Kłodawski rent richting de bal. Kłodawski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RACOVITA 67%, EIELCC 33%.
RACOVITA - EIELCC 0:1

55e minuut.
Inworp. Drzewosz komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Drzewosz heeft problemen om de bal te vangen. Sanniez rent richting de bal. Sanniez passt de bal zonder na te denken. Avrigeanu is nu in balbezit. Avrigeanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Funar passt de bal zonder na te denken. Sztanga speelt de bal door. Ustić rent richting de bal. Kłodawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłodawski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petrisor komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Duška bereikt de bal nog maar net als eerste. Funar onderschept slim de pass. Funar met een sublieme pass. Ustić rent richting de bal. Ustić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. İdikut is nu in balbezit. İdikut haalt uit met een fantastische trap. Wędrowycz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Spinu heeft problemen om de bal te vangen. Kłodawski is nu in balbezit. Kłodawski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pandelescu komt het veld opgelopen.

73e minuut.
geeft een lange en hoge pass. Bociański heeft problemen om de bal te vangen. İdikut is nu in balbezit. İdikut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RACOVITA - EIELCC 0:2

75e minuut.
Spinu is nu in balbezit. Kłodawski onderschept slim de pass. Kłodawski passt de bal in één keer door. Ustić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustić geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Spinu geeft een hoge lob. Popek kopt de bal weg. Funar geeft een lange en hoge pass. İdikut bereikt de bal nog maar net als eerste. İdikut haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Vlaicu met de inworp. Funar bereikt de bal nog maar net als eerste. Funar geeft de bal voor. Klungelig pakt İdikut de bal. İdikut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RACOVITA - EIELCC 0:3

90e minuut.
Spinu speelt de bal door. Funar is nu in balbezit. Funar passt de bal zonder na te denken. Ustić rent richting de bal. Ustić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RACOVITA 63%, EIELCC 37%.
RACOVITA - EIELCC 0:3