Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slovenija U21 India U21
Orange Tactiek thornova
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 39.6
good Schieten adequate
good Passen adequate
good Verdedigen good


11e minuut.
Rajh bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Rajh met een snelle inworp. Oblak rent richting de bal. Oblak geeft een lange en hoge pass. Thimanniya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jazbec is nu in balbezit. Jazbec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Shyam speelt de bal door. Daar is Vineeta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajh rent richting de bal. Rajh geeft een hoge lob. Nemec springt en kopt de bal. Thimanniya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Subrahmanyam passt de bal met de wreef. Shyam heeft problemen om de bal te vangen. Jazbec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazbec haalt uit met een fantastische trap. Thimanniya werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nemec rent richting de bal. Nemec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - India U21 1:0

32e minuut.
Vineeta verovert de bal door een tackle van achteren. Jazbec rent richting de bal. Vineeta maakt een afschuwelijke overtreding. Vineeta krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Subrahmanyam geeft een hoge lob. Raghunathan is nu in balbezit. Vidmar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vidmar krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Shyam geeft de bal voor. Lipar rent richting de bal. Lipar passt de bal met de wreef. Nemec bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - India U21 2:0

42e minuut.
Daar is Surnilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Indrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazbec begaat een overtreding. Jazbec krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovenija U21 52%, India U21 48%.
Slovenija U21 - India U21 2:0

49e minuut.
Rajh geeft een hoge lob. Daar is Oblak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oblak met een sublieme pass. Lipar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipar geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Lipar rent richting de bal. Lipar speelt de bal door. Daar is Nemec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nemec draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Subrahmanyam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lipar rent richting de bal. Lipar geeft een lange en hoge pass. Jazbec springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Raghunathan rent richting de bal. Raghunathan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Umakanta de bal. Umakanta schiet op doel. Bezjak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sruthi komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Vineeta probeert naar een medespeler te passen. Indrani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Raghunathan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajh onderschept slim de pass. Rajh geeft de bal voor. Thimanniya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Jazbec rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - India U21 3:0

78e minuut.
Kmetec passt de bal zonder na te denken. Lipar rent richting de bal. Lipar passt de bal in één keer door. Nemec rent richting de bal. Nemec draait met de bal, schiet en ... Thimanniya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Thimanniya neemt vlug de vrije trap. Kmetec kopt de bal weg. Raghunathan rent richting de bal. Raghunathan draait met de bal, schiet en ... Bezjak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doeltrap. Ankola komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Nemec controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mayekar komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovenija U21 36%, India U21 64%.
Slovenija U21 - India U21 3:0