Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz Motorek FC
123 Tactiek lol
64% Balbezit 36%
26% Spel op eigen helft 74%
29 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.7 gemiddelde waardering 29.4
very good Schieten average
good Passen average
good Verdedigen poor


2e minuut.
Štrok is nu in balbezit. Štrok passt de bal zonder na te denken. Novarese speelt de bal door. Korczewski is nu in balbezit. Korczewski schiet op doel. Kądzior probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Ayman heeft problemen om de bal te vangen. Štrok geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Młynarz de bal. Korczewski rent richting de bal. Korczewski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Korczewski passt de bal met de wreef. Daar is Novarese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wielgus rent richting de bal. Novarese onderschept slim de pass. Novarese draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Štrok is nu in balbezit. Štrok passt de bal met de wreef. Korczewski is nu in balbezit. Korczewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Korczewski passt de bal met de wreef. Novarese is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Koc ... Strafschop! Koc krijgt een gele kaart. Novarese is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Korczewski neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - Motorek FC 1:0

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Budalica met een snelle inworp. Novarese probeert naar een medespeler te passen. Korczewski rent richting de bal. Korczewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kądzior bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Štrok rent richting de bal. Gałan is nu in balbezit. Štrok tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gałan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gałan kan niet meer verder spelen. Kunia komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Korczewski rent richting de bal. Štrok rent richting de bal. Korczewski is nu in balbezit. Korczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - Motorek FC 2:0

22e minuut.
Štrok kopt de bal weg. Zwirko rent richting de bal. Korczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pałysz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - Motorek FC 3:0

31e minuut.
Novarese is nu in balbezit. Novarese passt de bal in één keer door. Korczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczewski draait met de bal, schiet en ... Pałysz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - Motorek FC 4:0

34e minuut.
Ayman heeft problemen om de bal te vangen. Ayman speelt de bal door. Korczewski rent richting de bal. Korczewski haalt uit met een fantastische trap. Kądzior probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - Motorek FC 5:0

37e minuut.
Ayman passt de bal zonder na te denken. Torrealba rent richting de bal. Torrealba probeert naar een medespeler te passen. Korczewski is nu in balbezit. Korczewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ayman verovert de bal door een tackle van achteren. Ayman probeert naar een medespeler te passen. Korczewski rent richting de bal. Korczewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lokomotiv Raduń Wałcz 38%, Motorek FC 62%.
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - Motorek FC 5:0

46e minuut.
Zdojski komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Jabillo heeft problemen om de bal te vangen. Jabillo geeft een lange en hoge pass. Wielgus rent richting de bal. Korczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Korczewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Korczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - Motorek FC 6:0

51e minuut.
Zwirko passt de bal met de wreef. Czorny rent richting de bal. Czorny passt de bal zonder na te denken. Chojna rent richting de bal. Chojna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Korczewski schiet op doel. Pałysz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ayman neemt de hoekschop. Korczewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Štrok met een sublieme pass. Novarese rent richting de bal. Novarese geeft een hoge lob. Korczewski is nu in balbezit. Korczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - Motorek FC 7:0

68e minuut.
Kunia is nu in balbezit. Ayman verovert de bal door een tackle van achteren. Ayman probeert naar een medespeler te passen. Štrok rent richting de bal. Štrok schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hoffman komt het veld opgelopen. Dośpiał komt het veld opgelopen. Rajtar komt het veld opgelopen. Aleksander komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Młynarz rent richting de bal. Dośpiał verovert de bal door een tackle van achteren. Pałysz rent richting de bal. Dośpiał verovert de bal door een tackle van achteren. Dośpiał haalt uit met een fantastische trap. Zdojski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Ayman heeft problemen om de bal te vangen. Ayman speelt de bal door. Dośpiał is nu in balbezit. Dośpiał draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pałysz de bal onder controle te krijgen. Zdojski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Młynarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štrok rent richting de bal. Štrok schiet op doel. Zdojski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lokomotiv Raduń Wałcz 14%, Motorek FC 86%.
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - Motorek FC 7:0