Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-17 19:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: IFK Söding Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 9252
IFK Söding ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας
Attack Tactiek επιθεση
47% Balbezit 53%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 44
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40 gemiddelde waardering 58.3
goed Schieten uitmuntend
matig Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Philips passt de bal in één keer door. Luccin is nu in balbezit. Moscholios is nu in balbezit. Moscholios draait met de bal, schiet en ... Cajamarca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Söding - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 0:1

5e minuut.
Lira bereikt de bal nog maar net als eerste. Lira probeert naar een medespeler te passen. Philips rent richting de bal. Moscholios rent richting de bal. Moscholios schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Moscholios kopt de bal weg. Montecchio is nu in balbezit. Luccin onderschept slim de pass. Luccin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Söding - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 0:2

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Louboutis de bal onder controle te krijgen. Moscholios bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lira. Moscholios is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Philips wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Cubino kopt de bal weg. Lira heeft problemen om de bal te vangen. Louboutis rent richting de bal. Louboutis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Luccin rent richting de bal. Gwidon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gwidon krijgt een gele kaart. Luccin raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Louboutis neemt zijn aanloop. Cajamarca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Louboutis rent richting de bal. Louboutis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Söding - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 0:3

12e minuut.
Wakulczyk onderschept slim de pass. Wakulczyk probeert naar een medespeler te passen. Luccin is nu in balbezit. Luccin schiet op doel. Cajamarca probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Söding - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 0:4

14e minuut.
Ragul probeert de bal aan de voet te houden. Limond probeert naar een medespeler te passen. Philips speelt de bal door. Luccin rent richting de bal. Luccin haalt uit met een fantastische trap. Cajamarca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Villegas probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Moscholios de bal onder controle te krijgen. Philips bereikt de bal nog maar net als eerste. Philips geeft een lange en hoge pass. Moscholios krijgt zijn hoofd ertegen. Cajamarca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Luccin bereikt de bal nog maar net als eerste. Luccin met een sublieme pass. Moscholios bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscholios haalt uit met een fantastische trap. Cajamarca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Söding - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 0:5

21e minuut.
Philips probeert naar een medespeler te passen. Luccin rent richting de bal. Luccin geeft de bal voor. Moscholios bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscholios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Söding - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 0:6

22e minuut.
Moscholios onderschept slim de pass. Klungelig pakt Louboutis de bal. Louboutis met een sublieme pass. Luccin bereikt de bal nog maar net als eerste. Luccin haalt uit met een fantastische trap. Cajamarca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Söding - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 0:7

23e minuut.
Klonecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klonecki geeft een hoge lob. Daar is Cubino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cubino speelt de bal door. Louboutis geeft een lange en hoge pass. Cajamarca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Cubino geeft de bal voor. Klungelig pakt Moscholios de bal. Lira bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscholios onderschept slim de pass. Moscholios draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Philips geeft een lange en hoge pass. Louboutis kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Villegas de bal onder controle te krijgen. Moscholios bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscholios schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Luccin passt de bal met de wreef. Daar is Villegas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moscholios rent richting de bal. Moscholios draait met de bal, schiet en ... Cajamarca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Söding - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 0:8

33e minuut.
Bejnierowicz geeft een hoge lob. Luccin is nu in balbezit. Luccin geeft een hoge lob. Moscholios bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscholios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Söding - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 0:9

40e minuut.
Cubino speelt de bal door. Luccin rent richting de bal. Luccin passt de bal zonder na te denken. Philips geeft de bal voor. Louboutis springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IFK Söding 84%, ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 16%.
IFK Söding - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 0:9

48e minuut.
Philips kopt de bal weg. Luccin heeft problemen om de bal te vangen. Gwidon rent richting de bal. Luccin verovert de bal door een tackle van achteren. Luccin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Söding - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 0:10

51e minuut.
Callejón kopt de bal weg. Cubino met een sublieme pass. Louboutis is nu in balbezit. Louboutis geeft een lange en hoge pass. Luccin krijgt zijn hoofd ertegen. Cajamarca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Villegas kopt de bal weg. Philips rent richting de bal. Philips speelt de bal door. Luccin is nu in balbezit. Luccin haalt uit met een fantastische trap. Cajamarca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Villegas speelt de bal door. Laureola bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakulczyk onderschept slim de pass. Wakulczyk geeft een lange en hoge pass. Luccin springt en kopt de bal. Cajamarca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moscholios maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Louboutis speelt de bal door. Lira onderschept slim de pass. Luccin rent richting de bal. Luccin schiet op doel. Cajamarca werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Louboutis rent richting de bal. Klonecki onderschept slim de pass. Klonecki probeert naar een medespeler te passen. Philips geeft de bal voor. Luccin maakt een snoekduik en kopt de bal. Cajamarca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moscholios bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscholios draait met de bal, schiet en ... Cajamarca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Klungelig pakt Callejón de bal. Philips rent richting de bal. Philips passt de bal met de wreef. Luccin bereikt de bal nog maar net als eerste. Luccin schiet op doel. Cajamarca bokst de bal weg.

66e minuut.
Gwidon geeft de bal voor. Inworp. Philips met de inworp. Luccin rent richting de bal. Luccin geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Luccin kopt de bal weg. Klungelig pakt Villegas de bal. Louboutis bereikt de bal nog maar net als eerste. Louboutis geeft een lange en hoge pass. Luccin krijgt zijn hoofd ertegen. Cajamarca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moscholios is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Philips probeert naar een medespeler te passen. Villegas rent richting de bal. Moscholios verovert de bal door een tackle van achteren. Moscholios draait met de bal, schiet en ... Cajamarca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Söding - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 0:11

77e minuut.
Moscholios bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscholios passt de bal zonder na te denken. Luccin is nu in balbezit. Luccin draait met de bal, schiet en ... Cajamarca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Söding - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 0:12

80e minuut.
Wojciulewicz geeft de bal voor. Louboutis kopt de bal weg. Moscholios rent richting de bal. Moscholios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Söding - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 0:13

82e minuut.
Cubino met een sublieme pass. Klungelig pakt Louboutis de bal. Louboutis passt de bal in één keer door. Moscholios rent richting de bal. Moscholios haalt uit met een fantastische trap. Cajamarca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Söding - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 0:14

84e minuut.
Gwidon is nu in balbezit. Cubino onderschept slim de pass. Cubino geeft de bal voor. Moscholios bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscholios haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Wakulczyk geeft een lange en hoge pass. Luccin is nu in balbezit. Moscholios bereikt de bal nog maar net als eerste. Luccin rent richting de bal. Luccin schiet op doel. Cajamarca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IFK Söding 80%, ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 20%.
IFK Söding - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 0:14