Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-17 19:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Briznik7 Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1952
Briznik7 Bishop bashers
Elvis1 Tactiek Germany
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
29.2 gemiddelde waardering 46.7
adequate Schieten formidable
poor Passen good
average Verdedigen adequate


6e minuut.
Kazoulis heeft problemen om de bal te vangen. Kazoulis geeft een hoge lob. Allofs probeert naar een medespeler te passen. Mineiro is nu in balbezit. Mineiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Briznik7 - Bishop bashers 0:1

8e minuut.
Pomian raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dammann komt het veld opgelopen. Mineiro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Suchan komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Suchan rent richting de bal. Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher begaat een overtreding. Schumacher krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Suchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lexa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mößler onderschept slim de pass. Suchan is nu in balbezit. Suchan draait met de bal, schiet en ... Thoms verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Thoms trapt de bal weg. Suchan kopt de bal weg. Kurbjuweit probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrieta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Suchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchan passt de bal in één keer door. Mößler is nu in balbezit. Mößler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Briznik7 - Bishop bashers 0:2

28e minuut.
Węc onderschept slim de pass. Węc passt de bal in één keer door. Arrieta rent richting de bal. Arrieta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Trung Giang speelt de bal door. Mößler heeft problemen om de bal te vangen. Kazoulis rent richting de bal. Trung Giang rent richting de bal. Trung Giang geeft een hoge lob. Thoms bokst de bal weg. Arrieta krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Briznik7 - Bishop bashers 0:3

32e minuut.
Mößler met een sublieme pass. Suchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchan passt de bal met de wreef. Arrieta is nu in balbezit. Arrieta schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Briznik7 - Bishop bashers 0:4

36e minuut.
Trung Giang speelt de bal door. Habedank is nu in balbezit. Habedank passt de bal met de wreef. Arrieta rent richting de bal. Arrieta haalt uit met een fantastische trap. Thoms bokst de bal weg.

38e minuut.
Mößler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurbjuweit legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mößler raakt geblesseerd tijdens het duel. Suchan legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Thoms probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Briznik7 - Bishop bashers 0:5

42e minuut.
Jennis controleert de bal met de borst. Suchan is nu in balbezit. Kurbjuweit tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kurbjuweit krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Klungelig pakt Suchan de bal. Suchan geeft een lange en hoge pass. Mößler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mößler haalt uit met een fantastische trap. Thoms maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Briznik7 - Bishop bashers 0:6

44e minuut.
Feichtinger passt de bal zonder na te denken. Bähringer probeert naar een medespeler te passen. Pampel speelt de bal door. Mößler rent richting de bal. Mößler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Briznik7 73%, Bishop bashers 27%.
Briznik7 - Bishop bashers 0:6

52e minuut.
Thoms met een sublieme pass. Suchan kopt de bal weg. Arrieta is nu in balbezit. Arrieta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Habedank bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Habedank. Habedank krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Schumacher geeft een hoge lob. Inworp. Habedank zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pampel is nu in balbezit. Pampel geeft een lange en hoge pass. Thoms verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Klungelig pakt Dammann de bal. Habedank onderschept slim de pass. Habedank passt de bal zonder na te denken. Arrieta is nu in balbezit. Arrieta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Suchan onderschept slim de pass. Suchan geeft een lange en hoge pass. Daar is Lexa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mößler is nu in balbezit. Mößler haalt uit met een fantastische trap. Thoms kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Habedank neemt de hoekschop. Arrieta rent richting de bal. Arrieta controleert de bal met de borst. Arrieta geeft een hoge lob. Mößler krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Doeltrap. Thoms trapt de bal weg. Habedank kopt de bal weg. Arrieta is nu in balbezit. Arrieta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Briznik7 - Bishop bashers 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Briznik7 70%, Bishop bashers 30%.
Briznik7 - Bishop bashers 0:7