Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-17 18:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: vola braila Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2789
vola braila C.F.FERDINAND
vola Tactiek OAKVILL
60% Balbezit 40%
29% Spel op eigen helft 71%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 30.1
solide Schieten matig
zeer goed Passen zwak
solide Verdedigen matig


4e minuut.
Toregiani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Przybyś is nu in balbezit. Przybyś geeft een lange en hoge pass. Panait bereikt de bal nog maar net als eerste. Panait draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
van Emmerik met een harde bal richting middenveld. Gawlik kopt de bal weg. Panait bereikt de bal nog maar net als eerste. Panait draait met de bal, schiet en ... van Emmerik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - C.F.FERDINAND 1:0

12e minuut.
Gawlik rent richting de bal. Gawlik probeert naar een medespeler te passen. Panait rent richting de bal. Panait schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - C.F.FERDINAND 2:0

23e minuut.
Queirós geeft de bal voor. Inworp. Przybyś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gawlik rent richting de bal. Gawlik geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Craia geeft een hoge lob. Panait bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurišević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jurišević krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Gawlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Queirós onderschept slim de pass. Manrique rent richting de bal. Geană verovert de bal door een tackle van achteren. Geană draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - C.F.FERDINAND 3:0

39e minuut.
Gherea geeft een lange en hoge pass. Gawlik kopt de bal weg. Panait bereikt de bal nog maar net als eerste. Panait draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - C.F.FERDINAND 4:0

41e minuut.
Lozano rent richting de bal. Gawlik onderschept slim de pass. Manrique bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawlik onderschept slim de pass. Gawlik draait met de bal, schiet en ... van Emmerik bokst de bal weg. Geană bereikt de bal nog maar net als eerste. Geană draait met de bal, schiet en ... van Emmerik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Geană bereikt de bal nog maar net als eerste. Geană schiet op doel. van Emmerik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - C.F.FERDINAND 5:0

42e minuut.
Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano speelt de bal door. Manrique bereikt de bal nog maar net als eerste. Geană onderschept slim de pass. Geană haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Roarsson passt de bal met de wreef. Przybyś is nu in balbezit. Przybyś passt de bal zonder na te denken. Gawlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawlik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vola braila 33%, C.F.FERDINAND 67%.
vola braila - C.F.FERDINAND 5:0

46e minuut.
Cirolla komt het veld opgelopen. Warzycha komt het veld opgelopen. Kermans komt het veld opgelopen. Tuncelili komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Gawlik onderschept slim de pass. Gawlik geeft een hoge lob. Geană is nu in balbezit. Geană draait met de bal, schiet en ... Tuncelili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - C.F.FERDINAND 6:0

51e minuut.
Klungelig pakt Przybyś de bal. Przybyś geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Panait de bal. Gawlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawlik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Przybyś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gawlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawlik geeft een hoge lob. Queirós controleert de bal met de borst.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Craia met een snelle inworp. Jurišević met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Craia met de inworp. Gawlik geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Christodimitropoulos trapt de bal weg. Wujków kopt de bal weg. Gawlik rent richting de bal. Gawlik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - C.F.FERDINAND 7:0

66e minuut.
Craia is nu in balbezit. Craia passt de bal met de wreef. Gherea probeert naar een medespeler te passen. Geană rent richting de bal. Geană draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Tuncelili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - C.F.FERDINAND 8:0

71e minuut.
Daar is Gherea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gherea met een sublieme pass. Toregiani met een sublieme pass. Panait rent richting de bal. Panait haalt uit met een fantastische trap. Tuncelili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Lozano geeft een hoge lob. Inworp. Przybyś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gherea is nu in balbezit. Gherea geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Gherea met een sublieme pass. Craia is nu in balbezit. Craia passt de bal zonder na te denken. Panait rent richting de bal. Panait draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Panait is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vola braila 24%, C.F.FERDINAND 76%.
vola braila - C.F.FERDINAND 8:0