Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-15 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: RB_Buducnost Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 4987
RB_Buducnost Bole United
o Tactiek cat57
55% Balbezit 45%
27% Spel op eigen helft 73%
34 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56.8 gemiddelde waardering 43.7
brilliant Schieten adequate
very good Passen solid
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Van Hoof rent richting de bal. Thépot met een sublieme pass. Pilon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilon haalt uit met een fantastische trap. Cearense probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Türksevər bereikt de bal nog maar net als eerste. Türksevər geeft de bal voor. Tungsakulmongkol kopt de bal weg. Carino geeft een hoge lob. Liaño krijgt zijn hoofd ertegen. Trung Tùng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Tungsakulmongkol met een sublieme pass. Van Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoof speelt de bal door. Liaño is nu in balbezit. Liaño draait met de bal, schiet en ... Trung Tùng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Liaño probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pilon de bal. Türksevər is nu in balbezit. Pilon onderschept slim de pass. Pilon haalt uit met een fantastische trap. Trung Tùng bokst de bal weg. Van Hoof heeft problemen om de bal te vangen. Van Hoof haalt uit met een fantastische trap. Trung Tùng bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Van Hoof verovert de bal door een tackle van achteren. Liaño rent richting de bal. Liaño passt de bal in één keer door. Pilon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Abdel probeert naar een medespeler te passen. Tungsakulmongkol bereikt de bal nog maar net als eerste. Tungsakulmongkol met een sublieme pass. Liaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Liaño haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Thépot met een sublieme pass. Klungelig pakt Panigada de bal. Panigada met een sublieme pass. Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof haalt uit met een fantastische trap. Trung Tùng bokst de bal weg. Liaño is nu in balbezit. Liaño schiet op doel. Cearense probeert de bal aan de voet te houden. Trung Tùng werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Bole United 1:0

25e minuut.
Thépot speelt de bal door. Carino is nu in balbezit. Carino geeft de bal voor. Liaño heeft problemen om de bal te vangen. Liaño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Bole United 2:0

30e minuut.
Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof passt de bal in één keer door. Liaño heeft problemen om de bal te vangen. Liaño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Bole United 3:0

31e minuut.
Stolić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Portmann komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Mudėnas met een snelle inworp. Panigada is nu in balbezit. Panigada geeft de bal voor. Liaño controleert de bal met de borst. Liaño schiet op doel. Trung Tùng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Bole United 4:0

39e minuut.
Daar is Maguire, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panigada onderschept slim de pass. Panigada probeert naar een medespeler te passen. Liaño is nu in balbezit. Liaño haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Panigada kopt de bal weg. Daar is Sorrento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thépot speelt de bal door. Liaño rent richting de bal. Liaño schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Trung Tùng speelt de bal door. Panigada kopt de bal weg. Liaño rent richting de bal. Liaño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Bole United 5:0

45e minuut.
Maguire raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Leo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RB_Buducnost 28%, Bole United 72%.
RB_Buducnost - Bole United 5:0

48e minuut.
Thépot probeert naar een medespeler te passen. Liaño is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Cearense ... Strafschop! Cearense krijgt een gele kaart. Liaño raakt geblesseerd tijdens het duel. Carino legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Trung Tùng bokst de bal weg.

52e minuut.
Pilon probeert naar een medespeler te passen. Panigada rent richting de bal. Panigada passt de bal met de wreef. Liaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Liaño draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Bole United 6:0

63e minuut.
Linda is nu in balbezit. Linda probeert naar een medespeler te passen. Liaño is nu in balbezit. Pilon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilon schiet op doel. Trung Tùng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Panigada zal de hoekschop nemen. Pilon springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Gościniak kopt de bal weg. Daar is Abdel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdel geeft een lange en hoge pass. Liaño rent richting de bal. Liaño draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Thépot met een sublieme pass. Daar is Panigada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panigada passt de bal in één keer door. Pilon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilon schiet op doel. Trung Tùng bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Bole United 7:0

77e minuut.
Thépot passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pilon de bal. Pilon haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cearense de bal onder controle te krijgen. Trung Tùng probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Bole United 8:0

77e minuut.
Jedliński komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Jedliński is nu in balbezit. Jedliński passt de bal in één keer door. Panigada is nu in balbezit. Panigada geeft een lange en hoge pass. Van Hoof maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof probeert naar een medespeler te passen. Liaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Liaño draait met de bal, schiet en ... Trung Tùng probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Bole United 9:0

86e minuut.
Jedliński heeft problemen om de bal te vangen. Jedliński passt de bal met de wreef. Liaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Liaño schiet op doel. Portmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Sorrento speelt de bal door. Leo is nu in balbezit. Mudėnas begaat een overtreding. Mudėnas krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof speelt de bal door. Liaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Liaño draait met de bal, schiet en ... Cearense probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Carino zal de hoekschop nemen. Panigada kan de bal niet met de borst controleren. Türksevər verovert de bal door een tackle van achteren. Pilon is nu in balbezit. Pilon haalt uit met een fantastische trap. Paal!

90e minuut.
Linda passt de bal in één keer door. Pilon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilon probeert naar een medespeler te passen. Liaño rent richting de bal. Liaño schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RB_Buducnost 26%, Bole United 74%.
RB_Buducnost - Bole United 9:0